Sådan spiller du

Børnefodbold

FodboldTøzer

           

"FodboldTøzer" er bladet til dig, der elsker fodbold og gerne vil læse mere om dét, dine idoler og om de fodboldaktiviteter, der laves for piger rundt omkring i landet.

"FodboldTøzer" er også et blad for klubber, der ønsker at rekruttere nye piger til klubben eller bare gerne vil glæde de fodboldpiger, der allerede er.

"FodboldTøzer" henvender sig til piger mellem syv og 12 år.

Bestil "FodboldTøzer" i trykt udgave til din klub her.

Læs FodboldTøzer 2014.

Læs FodboldTøzer 2013.

Læs FodboldTøzer 2012.

Læs FodboldTøzer 2011.

Læs FodboldTøzer 2010.

Læs FodboldTøzer 2009.


FodboldTøzer 2014

To blade i et! I "FodboldTøzer 2014" kan du læse alt om pigefodbold!

Læs om kvindelandsholdets Karoline Smidt, som var Danmarks yngste spiller til EM, mød Mie og Amalie der har været på DBU Fodboldskole og læs et stort interview med Christian Eriksen og hans søster Louise Eriksen, som også spiller fodbold!

Du kan også læse om One Direction, og hvor meget fodbold fylder i deres hverdag og om den 14-årige danske pige Olivia, som er flyttet til USA for at spille fodbold hver dag på IMG Academy. Derudover har vi interviewet 12-årige Katrine og Laura fra Vejle, som tog turen til Sverige i sommer for at støtte det danske kvindelandshold til EM.

Du kan også blive klogere på, hvordan du starter til fodbold, hvordan du kan vinde spændende præmier og meget, meget mere...

Og selvfølgelig får du også den nyeste udgave af tegneseriehæftet ”Carolinas Verden”, hvor Carolina og hendes venner skal hjælpe med at bekæmpe Grev Mug fra DBU's 'Kom ud af PomFRITTEN - brug bolden' aktivitet.

"FodboldTøzer" er de seneste otte år blevet distribueret gennem pigeraketten, de seneste seks år gennem pigebladet ”Olivia” og de seneste fem år ligeledes igennem landets fodboldklubber.

"FodboldTøzer 2014" har et oplag på 58.000 eksemplarer.

”Fodboldtøzer” til rekruttering:

Bladet kan benyttes til flere ting. Du kan enten bestille det enkeltvis som privat person eller måske som klub ønske at glæde pigerne, der spiller hos jer, med et blad om deres verden.

”FodboldTøzer” kan også benyttes til information om pigefodbolden i nærområdet ved forskellige lejligheder, samt til rekruttering af nye piger til klubben. Vores erfaring er, at flere klubber benytter bladet til at uddele til piger i målgruppen med et ”Invitation til træning”-kort eller en flyer, I selv laver, der byder dem velkomne i klubben. Bladene kan uddeles på skoler – måske via piger der allerede spiller i klubben, på ”gå-gaden”, til byfesten, lørdag i storcenteret, ved stævner, åbent hus i klubben eller ved en helt syvende lejlighed.

”Invitation til træning”-postkort kan rekvireres ved henvendelse til og koster 1,- kr. stk.

Se postkortet her.

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook