Nyheder

Futsal finalestævne i Jyllinge

De fleste af årets finaler i Futsal blev i år afviklet i Jyllinge. Det blev en god Futsal-weekend med højt niveau i alle rækker.


På vegne af DBU Sjælland overrækker Leif Jensen pokalen til Fårevejle BK, der vandt U-15 Pige B-rækken. Foto: Thomas Rasmussen

Allerede inden sæsonens første Futsalkampe var der Ingen tvivl om, at DBU Sjællands klubber har taget Futsal til sig. Antallet af tilmeldte hold var rekordhøjt op til årets sæson. En del af dette kan skyldes, at klubberne har taget godt imod ændringen af turneringsstrukturen, der medfører, at årets Futsalturnering spilles i stævneform, frem for som enkeltkampe, hvor klubberne skulle stille med en hal til hjemmebanekampe. 

Ved weekendens kampe i Jyllingehallerne var niveauet højt i både A rækkerne og B rækkerne. Herunder kan du finde resultaterne fra de enkelte rækker.

Herresenior A   

1. Herlev FF
2. B 1921
3. Næstved IF

Herlev FF og B 1921 spillede sig i finalen via sejre over Næstved IF og Skjold Birkerød Fodbold. Finalen blev en tæt affære mellem de to klubber, som spillede en flot kamp på højt niveau. Kampen var tæt og det stod indtil kort før tid 3-2 til Herlev FF, som dog tilsidst formåede at lukke kampen på en hurtig omstilling til kampens resultat 4-2. Herlev FF sikrede sig med titlen en plads i DBUs Futsal Liga fra den kommende sæson.

Herresenior B

1. Lundtofte Boldklub
2. FC Hvidovre
3. B 1973 Herlev

FC Hvidovre var kommet med til stævnet på grund af en holdtrækning, men var alligevel kun 1 minut fra at sikre sig titlen. I den afgørende kamp mod Lundtofte scorede Lundtofte dog til 3-2 i kampens sidste minut. Med denne sene scoring sikrede Lundtofte titlen.

U-19 Drenge A   

1. Lolland Falster Alliancen (LFA)
2. Skjold Birkerød Fodbold
3. Allerød Fodbold Klub

LFA besejrede Hillerød i den første semifinale med 4-2, mens Skjold Birkerød Fodbold besejrede Allerød Fodbold Klub med hele 10-2 efter at Skjold Birkerød Fodbold havde været bagud med 0-2 ved pausen. I finalen viste LFA flot spil og de besejrede de gule fra Skjold Birkerød Fodbold med 4-2. LFA og Skjold Birkerød Fodbold skal spille kvalkampe om at komme med til DM mod de bedste hold fra DBU København den 14.1.2012. 

U-19 Drenge B

1. Helsinge Fodbold
2. Ledøje-Smørum Fodbold (LFS)
3. Præstø

Helsinge Fodbold dominerede finalekampen og besejrede nummer 2 fra LFS med 4-1 i den afgørende kamp om titlen.

U-17 Drenge A   

1. Ballerup Skolvunde Fodbold (BSF)
2. Boldklubberne Glostrup og Albertslund (BGA)
3. Avarta

En fantastisk velspillet finale i højt tempo og holdene fulgtes ad indtil 3-3. I slutfasen fik BSF bragt sig foran med 4-3 og netop denne scoring, som let kunne havde faldet ud til begge sider, blev afgørende for placeringen af guld til BSF. BSF og BGA skal spille kvalkampe om at komme med til DM mod de bedste hold fra DBU København den 14.1.2012. 

U-17 Drenge B

1. Lynge-Uggeløse (LUI)
2. B 1973 Herlev
3. Rosenhøj

LUI og B 1973 Herlev vandt deres første kampe ved stævnet og de sikrede sig en afgørende kamp om guldet. En velspillet kamp endte 3-3 og dermed vandt LUI rækken.

Kvindesenior A

1. Himmelev-Veddelev BK (HVB)
2. Birkerød IF
3. B 1921

HVB spillede indbyrdes 3-3 i første kamp og de kæmpede en hård kamp om førstepladsen. Birkerød havde chancen i sidste kamp for at vinde guld, men Herlev besejrede Birkerød og dermed blev HVB vindere af Kvindesenior A. Himmelev-Veddelev sikrede sig ligeledes oprykning til DBUs Futsal Liga Øst.

Kvindesenior B

1. Allerød Fodbold
2. Hillerød GI
3. Taastrup FC

Allerød Fodbold og Hillerød GI dominerede Kvindesenior B rækken. I den afgørende kamp mellem de 2 hold kunne Allerød Fodbold nøjes med uafgjort for at vinde rækken og det blev afgørende idet kampen endte 1-1.

U-18 Piger A    

1. Brøndby IF
2. Ballerup-Skovlund Fodbold
3. Himmelev-Veddelev BK (HVB)

BSF besejrede HVB med klare cifre i den første semifinale, mens Brøndby IF havde heldet og dygtigheden i den anden semifinale mod Raklev, som efter 3-3 endte med straffespark. Brøndby IF viste til gengæld klassen i finalen, hvor de kørte rivalerne fra BSF helt over og vandt finalen med hele 5-1. Brøndby og BSF skal nu spille kvalkampe om at komme til DM mod de bedste hold fra DBU København den 14.1.2012.

U-18 Piger B

1. PSV Sydsjælland
2. GS Elite
3. Tåstrup FC

PSV Sydsjælland og GS Elite viste flot spil og de sikrede sig en afgørende kamp om at vinde rækken. Kampen endte som den startede 0-0 og dermed vandt PSV Sydsjælland titlen.

U-15 Piger A    

1. GS Elite
2. Tåstrup FC
3. B 73 Slagelse

GS Elite var ganske suveræne i U-15 pigerækken og holdet vandt alle sine kampe og blev fortjent kåret som Sjællandsmester. Kampene om de øvrige placeringer var tætte men det blev Tåstrup som vandt sølv og B 73 Slagelse som vandt bronze da regnskabet blev gjort op efter sidste kamp

U-15 Piger B

1.  Fårevejle
2.  GS Elite
3   Espergærde

Begge puljer til finalestævnet var tætte og der var mange tætte kampe. Finalen mellem Fårevejle og GS Elite blev domineret af Fårevejle, som helt fortjent sejrede med hele 5-0. Espergærde blev nummer 3 efter en sejr på 1-0 over FC Lejre.

Af Thomas Rasmussen

13. december 2011, 11:01

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook