Nyheder

Ny Mesterrække for U-14 Drenge

Grundet store niveauforskelle i U-14 Drenge 1-rækkerne opretter DBU Sjælland nu en ny U-14 Drenge Mesterrække.

Ny mesterrække skal råde bod på de mange ujævne kampe i U-14 Drenge 1-puljerne.  

I første halvdel af turneringen har der været alt er for mange ujævne kampe i U-14 Drenge 1-rækkerne. Derfor opretter DBU Sjælland fra sæsonen 2012-2013 en ny U-14 Drenge Mesterrække, som holdene kan søge om at blive en del af ved årets sæsonafslutning. 

Beslutningen blev truffet af DBU Sjællands bestyrelse i november 2011. Håbet er at skabe en mere jævnbyrdig turnering, hvor de bedste hold bliver matchet bedre og rækkens mindre gode hold ikke skal opleve tocifrede nederlag, som i denne sæson.  

Store udsving i tabellerne
Kigger man på kamptabellerne for U-14 Drenge 1 (årgang 98), pulje 1, 2 og 3 er der alt for stor forskel på top og bund. I pulje 1 for eksempel fører Brøndby IF puljen med en målscore på 95-3 og ti sejre mod det lavest placerede hold, som har en målscore på minus 59.

Det samme mønster gør sig gældende i de resterende puljer.

Hvonår skal man søge?
Klubberne kan søge til maj måned 2012, hvor ansøgningsskemaet vil blive offentliggjort på DBU Sjællands hjemmeside sammen med den øvrige ansøgning til de højeste ungdomsrækker på Sjælland.

Hvem kan søge

Alle U-13 Drenge hold, der overgår til U-14 Drenge i sæsonen 2012-2013 kan ansøge. Pladserne i turneringens 1. år vil blive fordelt efter sportslige hensyn af DBU Sjællands turneringsafdeling. I 2. turneringsår vil pladserne blive fordelt via placeringen i rækkerne.

Af Peter Vest Hansen, foto Lars Nielsen
13. december 2011, 13:57

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook