DBU udvider succesen i Nordjylland


DBU afholder igen i år sommercamps i uge 31 for både dommer- og trænerspirer. I år har man desuden for første gang samtidig oprettet en målmandscamp, hvor unge danske målmandstalenter får mulighed for at arbejde specifikt med målmandstræning.

En ung dommeraspirant i aktion ved en tidligere dommercamp i Storvorde/Sejlflod.


Det handler om fodbold i alle dens afskygninger, når DBU igen i år udbyder sommercamps i Storvorde/Sejlflod  i Nordjylland.

Det er således fjerde år at DBUs Dommercamp afholdes for de 15-18-årige dommeraspiranter, mens det kun er andet år at DBUs Trænercamp løber af stablen – en camp målrettet de 16-19-årige unge trænerspirer.

Begge camps havde stor tilslutning sidste år, og det betyder, at man i år udvider succesen i det nordjyske - som noget nyt vil unge målmandstalenter have mulighed for at deltage i en målmandscamp. Her vil fokus være på praktisk målmandstræning og målmandens rolle på holdet. Denne camp er dog for de lidt yngre piger og drenge mellem 13 – 16 år og konceptet følger DBUs Fodboldcamp.

”Vi håber på, at den gode synergieffekt, vi har haft i de senere år med at afholde vores camps samt DBUs Fodboldskole i samme uge, vil fortsætte med de tre camps i år. Det er tydeligt, at de unge får meget ud af 'camp'-formen - både fagligt men også socialt på og udenfor banen – og det er uanset hvilken camp, man deltager på. Hele formålet med en camp, er jo også at man har plads til det mere sociale aspekt, hvor overnatningsmuligheden betyder, at man også får skabt sig et netværk af andre, der har en lige så stor interesse for netop fodbolden,” lyder det fra ansvarlig for DBUs Sommercamps i det nordjyske, Thomas Jensen. Han ser frem til endnu en sæson i Storvorde.

”Vi har jo i de seneste tre år haft stor succes med vores dommercamp heroppe, og sidste års flotte deltagerantal på både dommer- og trænercamp’en håber vi naturligvis også fortsætter. Jeg glæder mig meget personligt til igen at byde de unge velkomne til Nordjylland. Det bliver absolut igen i år en sjov og lærerig uge i fodboldens tegn,” lover Thomas Jensen.

Og noget tyder på, at de unge er enige i at konceptet fungerer. Trænercamp’en er nemlig allerede tæt på at være fuldt booket igen år.

Har du lyst at skifte badetøjet ud med træningstøj, og afslapningen ud med masser af aktivitet samt muligheden for at være sammen med andre på din egen alder, kan du læse og se video fra sidste år samt læse meget mere herunder om de tre forskellige camps.
Alle sommercamps afholdes i uge 31 parallelt med DBUs Fodboldskole.

DBU Dommercamp 2011
DBU Trænercamp 2011
DBU Målmandscamp 2011

 

Af: Pia Schou Nielsen

04. juli 2011, 14:18

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook