Nyheder

Sol, scoringer og strandbold i Stillinge

Stillinge Strand dannede torsdag 7. juli rammen om en sjov eftermiddag med masser af sol, scoringer og sand alle vegne. DBU Sjælland og Stillinge IF stillede baner og bolde til rådighed, og så sørgede det flotte vejr ellers for at lokke massevis af deltagere til.

Sandknoldene på en sandstrand tilføjer et ekstra element af uforudsigelighed til strandfodbold.

Torsdagens strandfodboldarrangement på Stillinge Strand viste med alt tydelighed, hvorfor sand og fodbold passer som fod i hose. Solen stod højt fra en næsten skyfri himmel og den friske brise gjorde det behageligt at opholde sig de mange timer under solen. 9-årige Loke Frederik Larsen og 10-årige Benjamin Van Dijk spiller til daglig i Stillinge IF og var glade for muligheden for at komme ud og spille lidt bold med andre børn og unge.

- Det var rigtigt sjovt. Jeg spiller fodbold hver dag hjemme i haven, men der er det jo kun min storebror jeg kan tæve (det skal her nævnes at Tokes storebror er 16 år red.), lyder det fra Loke Frederik Larsen, da vi fanger ham og Benjamin for en kommentar efter en kamp.

Benjamin Van Dijk og Loke Frederik Larsen viste deres kunnen frem under navnet "Bagerdrengene".

Sammen med Benjamin stillede han op på holdet "Bagerdrengene" - et navn som de ikke selv kunne forklare, hvordan de fik, men det var vistnok noget med, at en af dem kendte en bager og så gik det ellers slag i slag. Men drengenes holdnavn var langt fra det mest kuriøse af slagsen på dagen, hvor navne som kusinerne, pølserne og dragons gik igen. Mikroturneringen fik da også et internationalt snit, da et norsk familieforetagende meldte sig under fanerne. Først under navnet Keegen, som åbenbart er et norsk navn? og siden under navnet Norway bare for at gøre det enkelt.

Familietur til strandfodbold 

Flere benyttede desuden strandfodboldarrangementet som målet for en familietur. Et par af disse var brødrene Malthe og Sune Jørgensen fra lokalområdet, der havde taget fætteren Nikolaj Brandt med. Sammen udgjorde de holdet CCC - Cool Cousins Crew. Her er ingen yderligere forklaring vist nødvendig. Drengene vandt alle deres kampe og var da også godt tilfredse med dagens arrangement.  

Fætteren Nikolaj Brandt og brødrene Malthe og Sune Jørgensen stillede op under navnet Coul Cousins Crew. Udover alle deres kampe vandt holdet et ekstra "DBU Beachsoccer" badehåndklæde for kampråbet "CCC for real - we got sex appeal". Om de lever op til kampråbet må være op til beskueren... 

- Det var skide skægt, selv da vi spillede sammen med de små, lød det fra Nikolaj Brandt, der blev suppleret af fætteren Sune Jørgensen.

- Det var fedt at se, hvordan folk bare droppede ind og spillede med. Vi håber, at der kommer strandfodbold igen til næste år.  

Man kunne heller ikke sætte en finger på drengenes opbakning. Fra sidelinjen fulgte bedsteforældrene med og stod hele dagen klar med forfriskninger, når der var behov for det.

Lidt krydderi til badedagen

For mens flere af deltagerne allerede klar inden dagens arrangement skulle skydes afsted ved 11-tiden, så dukkede langt de flest strandspillere bare op og supplere badedagen med lidt fysisk aktivitet og boldspil. Da dagen var ovre havde vel nok omkring en 60-70 strandspillere slået vejen forbi den lille strandbane.  

Enten for at spille mix-turnering om formiddagen eller for at spille mod nogen på deres egen størrelse om eftermiddagen. Det gav både målrige og intense kampe krydret med gode detaljer og masser af vilje til at sejre. Ole Madsen fra Stillinge IF glædede sig bagefter over et vellykket arrangement på trods af, at det lå i skolernes sommerferie, hvor mange rejser udenlands. Stillinge IF var ligeledes værtsklub for et strandfodboldarrangement sidste år.  

- Set i forhold til, at mange er taget på sommerferie, så var det et rigtigt fint fremmøde. Det var dejligt at se, at der var flere, som havde valgt at gøre arrangementet til målet for en familieudflugt, lød det fra Ole Madsen.

Han fortæller desuden, at Stillinge IFs ungdomsafdeling nyder god opbakning i lokalområdet. Godt hver fjerde elev fra den lokale skole spiller nemlig allerede i Stillinge IF. Har du fået blod på tanden for selv at deltage i et af DBU Sjællands strandfodboldarrangementet, så rykker vi ud til Kobæk Strand 15. juli. Her inviterer DBU Sjælland og Skælskør B&I nemlig til et strandarrangement, hvor alle kan deltage. Det foregår mellem 12.00 - 16.00.

Du kan se mange flere billeder fra strandfodboldarrangementet i Stillinge ved at klikke her.

08. juli 2011, 13:14

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook