To år med konsulent i din egen klub

Nu kan endnu flere klubber få gavn af en Børne- & Ungdomskonsulent. Ansøg senest 4. december og få 200 timers hjælp til udvikling af børne- og ungdomsfodbold i jeres klub.
foto: Gert Vest
Gennem projektet "Lej en Børne- & Ungdomskonsulent" kan jeres klub få 200 timers årlig hjælp til udvikling af jeres børne- og ungdomsfodbold. DBU's lokalunioner søger netop nu klubber til projektforløbet, der starter til nytår og løber over 2 år.

Hvordan fastholder og tiltrækker vi nye medlemmer?

Sådan spørger mange klubber sig selv. Løsningen kan være en B&U-konsulent, der kan hjælpe jer med at sætte fokus på:

Sportslig udvikling hos børn og unge
Organisationen i klubben
Rød tråd i børne- & ungdomsarbejdet

Lyder det attraktivt?

Pr. 1. januar 2012 genstarter projektet 'Lej en B&U-konsulent', som kort fortalt går ud på, at en klub får sin helt egen konsulent til rådighed 200 timer om året.

Projektet har kørt gennem en årrække og fortsætter på baggrund af de succesoplevelser, der har været i de klubber, der har haft en B&U-konsulent tilknyttet.

Send klubbens ansøgning senest 4. december 2011

Hvis I også vil mærke de gavnlige effekter af en B&U-konsulent, kan I nu ansøge indtil 4. december 2011. Klubprisen er med støtte fra DBU og DIF og derfor væsentligt begrænset - kr. 20.000 årligt i to år med kørsels- og telefonudgifter betalt af DBU.

Kravene til klubben er bl.a., at der er klare overvejelser om brugen af B&U-konsulenten, ligesom man skal kunne efterleve DBU's 'Holdninger og Handlinger'.

Læs meget mere om klubprojektet og ansøgning her.


29. november 2011, 15:02

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook