Nyheder

Få flere spillere i klubben med motionsfodbold

DBU Sjælland inviterer alle interesserede til Fodbold Fitness udviklingsdag, hvor du kan høre om det nye koncept for motionsfodbold. Her kan du høre, hvordan andre klubber har brugt Fodbold Fitness til at tiltrække spillere fra nye målgrupper.Fodbold Fitness er en ny og mere fleksibel fodboldform, der appelerer til dem, der gerne vil træne fodbold, uden at spille kampe.  

Vil din klub gerne tiltrække spillere fra en ny målgruppe? Det kunne være forældre, overvægtige, nydanskere, veteraner eller noget helt tredje.

Lyder det som noget for din klub? Så kan I få inspiration til rekrutteringen ved at melde jer til Fodbold Fitness udviklingsdagen 8. september. 

Inspiration
På dagen mødes de eksisterende Fodbold Fitness-klubber for at erfaringsudveklse og udvikle deres nuværende koncepter. Er man interesseret, så kan man som interesseret deltage fra klokken 15.00 - 18.30.

Her kan du kan få et inblik i konceptet og møde eksisterende Fodbold Fitness-klubber og høre, hvordan de har brugt konceptet til at tiltrække nye spillere.  

Programmet vil blandt andet byde på erfaringsudveksling, oplæg samt kaffe og en let anretning.  

Praktisk info
Mødet foregår 8. september fra klokken 15.00 - 18.30 hos Dansk Boldspil-Union på DBU Allé 1, 2605 Brøndby. Arrangørerne er DBU og DBU Sjælland.    

Tilmelding
Tilmelding skal ske senest 13. august til Lene Rydal med angivelse af deltagernavn, klub og telefonnummer samt e-mailadresse og eventuelt antallet af billetter man ønsker at bestille.

Det er gratis at deltage i udviklingsdagen, men ønsker man efterfølgende at se VM-kvalifikationskampen mellem A-landsholdet og Tjekkiet sammen med de eksisterende Fodbold Fitness klubber, så sker det for egen regning.

Billetterne vil være kategori B og koster 375,- kroner per styk. Ønsker man at bestille billetter skal antalle opgives i tilmeldingsmailen.

Fakta om Fodbold Fitness
Fodbold Fitness er motionsfodbold, når det passer dig, på mindre baner og altid med bold. Fodbold Fitness er sundt, sjovt og socialt.

Læs mere om konceptet

Af Peter Vest Hansen

03. august 2012, 15:10

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook