Jores Okore i A-landsholdstruppen

Landstræner Morten Olsen henter igen Jores Okore, FC Nordsjælland, op fra U21-truppen som gardering i A-landsholdstruppen denne gang til landskampen mod Rusland onsdag aften. Se landskampen i overdækket og opvarmet Parken til enhedspriser på 122 kroner for børn og unge og 222 kroner for voksne samt familie-tilbud til 488 kroner.

 

Landstræner Morten Olsen har efter weekendens klubkampe i de udenlandske ligaer valgt at supplere A-landsholdstruppen med Jores Okore fra FC Nordsjælland forud for landskampen mod Rusland onsdag aften i Parken.

Det sker efter at have skelet til situationen for specielt til Simon Kjær, som ikke var med i AS Romas trup lørdag, og Daniel Agger, som blev udskiftet før den ordinære spilletids ophør for Liverpool i Carling Cup-finalen søndag.

Morten Olsen understreger, at der søndag aften ikke foreligger afbud fra hverken Simon Kjær eller Daniel Agger, og udtagelsen af centerforsvarsspilleren Jores Okore, dermed på tidspunktet for udtagelsen alene er en gardering.

Jores Okore, som blev indkaldt som erstatning for Simon Kjær til kampene mod Sverige, hvor han fik debut som indskiftningsspiller i anden halvleg, og Finland i november og senest viste sine kvaliteter på Ligalandsholdet i januar, skulle oprindeligt være rejst med U21-landsholdet til kampen mod Tyrkiet i Istanbul ligeledes onsdag.

Landskampen Danmark-Rusland spilles i en overdækket og opvarmet Parken onsdag aften den 29. februar klokken 19.45.

Til denne kamp tilbyder DBU enhedspriser på 122 kroner for børn og unge og 222 kroner for voksne samt familie-tilbud til 488 kroner for to børn og to voksne.

Læs også:
Billetsalg Danmark-Rusland
20 spillere mod Rusland
Landsholdstruppen Danmark-Rusland

Af: Lars Berendt

26. februar 2012, 21:13

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook