U18: Gran Canaria baskede Danmark

Det danske U18 landshold tabte skuffende 3-1 til Gran Canaria i den sidste kamp i Copa del Atlantico.Det danske U18 landshold spillede fredag eftermiddag den tredje kamp ved den 38. udgave af Copa del Atlantico på Gran Canaria. De rød-hvide manglede til turneringen 7 af de profiler der sidste sommer havde stor succes ved EM og VM slutrunderne, og det resultatmæssige udbytte af turneringen var beskedent efter to 2-0 nederlag mod Spanien og Rusland.   

Danmark startede opgøret bedst og de danske drenge var opsatte på at få scoret turneringens første mål. Og der gik kun tre minutter før det skete. På et gennemspillet angreb med glimrende pasningspil, serverede Mads Aaquist fra højrekanten bolden for Yussuf Poulsen og Lyngby angriberen svigtede ikke tæt på mål.

Efter 11 minutter slog de kanariske drenge tilbage, da de efter et gennembrud på højrekanten mod et passivt dansk forsvar, headede udligningen i kassen. De danske drenge var generelt bedst spillende, men Canaria spillerne fightede, og fik lov til at spille meget kontant og aggressivt af den lokale dommer.  

De pressede de danske drenge, som fik svært ved at få flow i spillet. Efter en halv time fik hjemmeholdet en stor chance, og kun en fantomredning af Christian Schultz forhindrede en scoring.

Kun 10 minutter efter pausen blev de danske muligheder for succes yderligere handicappet, da Patrick Olsen, efter en situation hvor den kanariske keeper samlede en tilbagelægning op uden konsekvens fra dommeren, blev tildelt sit andet gule kort i kampen.

Danmark forsøgte at jagte sejren, men 20 minutter før tid var det i stedet hjemmeholdet der bragte sig i front, da Gran Canaria angriberen gik aggressivt ind i duellen med Patrick Jensen, og efterfølgende sendte bolden i en bue over en fremadstormende Christian Schultz.

Fire minutter før slutfløjtet lukkede hjemmeholdet opgøret, da Christian Schultz samlede en tilbagelægning op. Dommeren lod de gule spillere tage det indirekte frispark øjeblikkeligt inden de danske spillere var på plads, og så var 3-1 resultatet en realitet. 

U18 landstræner Nils Nielsen var naturligvis skuffet over resultatet i kampen og det samlede resultatmæssige udbytte af Copa del Atlantico:  

”Det lykkedes Gran Canaria og dommerne i fællesskab at frustrere vores spillere i så høj grad, at vores opbygningsspil aldrig rigtig kom i gang. Der var ingen rytme, men til gengæld større aggressivitet på sidste tredjedel af banen end i de første kampe.”

”Det er lærerigt for os at spille disse kampe. Vores små fejl bliver straffet med det samme, og vores mangler bliver udstillet. Desværre at for tydeligt på denne tur. At vi i perioder i turneringen har spillet godt fodbold er lige nu en ringe trøst, men der er bestemt potentiale i holdet. Vi skal bare arbejde tålmodigt videre med de små detaljer, der når de bliver rettet vil mindske antallet af mål imod, og øge antallet af egne scoringer.”  

Næste udfordring for de danske drenge er om en måned, hvor der venter to venskabskampe på udebane mod Schweiz.

Kamprapport

Hold

U18-landsholdet

Kamp

Gran Canaria – Danmark

Tid

3. februar 2012 kl. 17:00

Sted

Campo Jorge Pulido

Status

Uofficiel Venskabskamp

Resultat

3-1 (1-1)

Tilskuere

415

Dommer

Jose Cupeiro Perez (Spanien)

Linjedommere

I. Acosta (Spanien) & B. Ortiz (Spanien)

4. dommer

O. Montesdeoca (Spanien)

Startopstillingen

Nr

Spiller

Klub

1

Christian Schultz

Silkeborg IF

2

Patrick Jensen

Vejle Boldklub

3

Mads Aaquist

FC København

4

Nicolai Johannessen

Lyngby Boldklub

5

Jacob Laursen

AaB

6

Lasse Vigen Christensen (anfører)

Fulham

9

Lee Rochester Sørensen

HB Køge

13

Yussuf Poulsen

Lyngby Boldklub

14

Patrick Olsen

Brøndby IF

15

Casper Højer Nielsen

FC København

17

Kristian Andersen

Brøndby IF

Kampforløb

Min

Status

Spiller

3

0-1

Yussuf Poulsen

11

1-1

Gran Canaria

41

Advarsel

Patrick Olsen

55

Udvisning

Patrick Olsen

69

2-1

Gran Canaria

86

3-1

Gran Canaria

89

Advarsel

Danny Amankwaa

Ind- og udskiftninger

Min

Ind

Ud

64

12. Philip Zinckernagel, FC Nordsjælland

Kristian Andersen

64

11. Danny Amankwaa, FC København

Casper Højer Nielsen

82

7. Kristian Lindberg, FC Nordsjælland

Jacob Laursen

Ikke benyttet

16

Casper Radza

OB

8

Andreas Christensen

AaB

10

Andreas Sørensen

Brøndby IF

18

Valdemar Høgh Andersen

AGF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Af: Thomas Andersen

04. februar 2012, 16:19

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook