Nyheder

Husk tilmelding til Bakkens Fodbold Festival 2012

I denne weekend - nærmere bestemt søndag 12. februar klokken 24.00 - lukker tilmeldingen sæsonens store afslutningsstævne for børnehold fra U-9 til U-12 - Bakkens Fodbold Festival. Det er derfor på tide at melde hold til, hvis jeres fodboldbørn ikke skal gå glip af masser af fodbold, underholdning og ikke mindst Bakkens berømte 852 meter lange Rutchebane!


852 meter lang, 75 kilometer i timen og 22 meter over jorden på sit højeste punkt! Jo, der er vist garanti for et sug i maven til Bakkens Fodbold Festival 2012...

Husk at tilmelde jeres hold til DBU Sjællands store afslutningsstævne Bakkens Fodbold Festival 2. og 3. juni 2012, der er for børn i årgangene U-9, U-10, U-11 og U-12. Tilmeldingsfristen udløber om bare ti dage - 12. februar 2012! 

For to år siden introducerede Bakken og DBU Sjælland ’Bakkens Fodbold Festival’. Og stævnet var så populært, at det har været en årligt tilbagevendende begivenhed lige siden.

Ligesom sidste år kæmpes der om formiddagen på værtsklubbernes fodboldbaner, og om eftermiddagen er det tid til at slå sig løs på Bakken.Om formiddagen kæmpes der på værtsklubbernes fodboldbaner. Hvert hold er garanteret fire kampe. Foto: Thomas Rasmussen

Afløste afsluttende stævner
Bakkens Fodbold Festival afløste de afsluttende stævner for de pågældende årgange, som i 2008 blev afviklet ugen efter sidste turneringsrunde.

Til fodboldarrangementet deltager alle hold i 5-holds puljer, hvor alle spiller hver fire kampe. Stævnet er forbeholdt børn i alderen 9-12 år (årgangene U-9, U-10, U-11 og U-12). Det skal bemærkes, at alle kan deltage uanset placering i rækken. 
 
Får udleveret turbånd
Når børnene har spillet deres sidste kamp vil de få turbåndet på armen inden turen går til Bakken. Turbåndet giver fri adgang til alle Bakkens forlystelser resten af dagen. 

Børnene skal ikke stå i kø ude på Dyrehavsbakken for at få turbånd, da disse udleveres på spillepladsen. Når børnene så ankommer til Dyrehavsbakken, kan de derfor gå direkte ombord på Bakkens mange sjove forlystelser.

Kampene på stævnepladserne vil desuden slutte forskudt, så alle ikke kører mod Bakken på samme tid.

Medaljerne udleveres på Dyrehavsbakken.

Underholdning og aktiviteter
Udover de mange forlystelser som børnene kan boltre sig i, vil der også være mulighed for at fortsætte kampen på nogle mindre baner på det grønne område ved indgangen til Dyrehavsbakken.

Børnene kan også teste deres jongleringsevner i ”telefonboksen” og afprøve deres topscorer-talent. På Bakkens Friluftsscene vil der være underholdning i løbet af dagen.

Se video fra Bakkens Fodbold Festival 2010 her:


Tilmelding
Tilmelding foregår ligesom altid via din klubs adgang til klubadministrationssystemet KlubOffice.

Læs mere om Bakkens Fodbold Festival her

Øvrig praktisk information om stævnet kan findes her

Af Peter Vest Hansen

08. februar 2012, 09:02

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook