Nyheder

Serie 2 finale blev afgjort i forlænget spilletid

Vallensbæk og AB havde begge spillet sig frem til finalen i sikker stil. Forventningerne var derfor store i begge lejre, og dette kunne også ses kampen igennem.

Ord og billeder Thomas Dreyer
Formand for Bytoften IF og medlem af DBU Sjællands seniorudvalg

AB startede klart bedst, de fandt hurtigt et tempo der passede deres lidt ældre drenge, og efter 22 minutters spil kom de foran på mål af Jonas Larsen. Efter pausen blev spillet vendt og Vallensbæk fik sat tempo i kampen og overtog fuldstændigt spillet, der blev lagt et godt pres på AB og efter 65 min var der bonus 1-1 ved Peter Poulsen. Herefter forsatte trykket mod Ab´s mål og en skidt opdækning kostede, 2-1 til Vallensbæk ved Martin Pedersen.

Så skulle AB frem og det kom de, alt blev kastet frem og de sidste 10 minutter bestod kun af lange bolde frem mod Vallensbæks mål, og jo den tætte kamp var ikke slut, for med 20 sekunder igen fik AB´s Jonas Larsen igen bolden i kassen. Udligningen ril 2-2 kostede nu både spillere og tilskurer i styrkende regnvejr forlænget spilletid.

Spillerne var på det tidspunkt godt brugte og der kom flere gule kort, og bedst som de fleste havde indstillet sig på straffesparks konkurrence, så ville Vallensbæk´s  Peter Poulsen det anderledes. Peter Poulsen udnyttede en smutter fra AB´s målmand til en 3-2  føring og dermed kunne Vallensbæk løfte pokalen.

En flot og velspillet finale af begge hold.

27. juni 2012, 09:15

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer: 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook