Panna

 
Panna klippet er produceret af ZAKIS MEDIA som også står for denne hjemmeside http://www.herlevnyt.dk/

 
Panna fodbold stammer oprindeligt fra Holland og er én-mod-én fodbold på en 8-kantet, lukket bane med en lav bande og to mål. Banens diameter er 6 meter. Der kan med fordel benyttes en lidt mindre fodbold end normalt. I dag findes Panna banerne i flere forskellige udformninger.
 
Panna er et spil, hvor man kæmper/batler en mod en. Kampen foregår i 2 min. Man kan også vinde kampen ved at foretage en kontrolleret tunnel (Panna) på sin modstaneder og få fat i bolden bagefter.
 
Panna betyder ”tunnel” og skal opfattes på den måde at man kan score mål og vinde ved at skabe en tunnel og skyde gennem modstanderens ben. Panna fodbold handler meget om teknik, boldbehandling, boldakrobatik og brug af banens bander for at opnå et bedre og mere spændende spil.

Regler for Panna:
 
  • Panna spilles på en ottekantet bane, hvor hver side er ca. meter lange og ca. en halv meter høje, med et mål i hver ende
  • Der spilles 1 mod 1
  • Hver spiller forsvarer et mål og scorer på det andet
  • Spilletiden er to minutter, ved uafgjort spilles der til næste scoring
  • Kampen kan vindes, uanset stillingen og hvor lang tid der gået, hvis man laver en kontrolleret tunnel på sin modstander på sin modstander (hvor man selv er først på bolden bagefter)
  • Man taber hvis man sparker bolden direkte ud over banden

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første