Trænerkursus: Behandling af akutte skader

Med trænerkurset "Behandling af akutte skader" 29. januar med Anders Q. Steensen bliver du klædt på til at hjælpe dine spillere til en kort og effektiv skadesperiode.



Bliv klogere på, hvordan du bedst muligt hjælper dine spillere til en kort og effektiv skadesperiode. Foto: Peter Vest Hansen



- Istiden er slut, så hvordan behandler du akutte skader, og ved du hvornår dine spillere er i vækst, og hvad du skal gøre for at minimere følgesmerterne?, spørger elitetræner og behandler Anders Q. Steensen. 

Hvis dit svar er nej, så er trænerkurset "Behandling af akutte skader" formentlig noget for dig.  Ved at deltage i dette trænerkursus kan du blive klogere på den akutte skadesbehandling og timerne herefter, så du hjælper dine spillere bedst muligt og dermed gør skadesperioden kort og effektiv.

Du kan også blive klogere på unges vækst og udvikling, og hvordan du som træner kan stimulere denne udvikling, så den enkelte spiller får mulighed for at spille – i stedet for at være skadet. Anders Q. Steensen besøgte Akademiet sidste år, og det gjorde han så godt, at vi har valgt at lave endnu en afvikling med ham.

Om Anders Q. Steensen
Anders Q. Steensen er selvstændig elitetræner og behandler. Han er uddannet oversergent i forsvaret og har blandt andet B-licens fra DBU og er uddannet akademitræner (Mastercoach) ved Idrættens Træner Akademi under Danmarks Idrætsforbund/Team Danmark.  

Derudover er han lægeeksamineret idrætsskadeterapeut og Columna terapeut (rygterapeut) ved Lasota terapi Akademi. Han har praktisk erfaring fra 12 år som idrætsinstruktør ved forsvaret og har fungeret som fysisk træner og behandler for fodboldklubber på DS og divisionsniveau. 

Tilmeldingsfrist: 19. januar 2015

Tid/Sted: Fredag 29. januar 2016, klokken 18.00-21.00 i Ishøj Idrætscenter

Pris: 350 kroner per deltager

TILMELD DIG HER

Log ind