Trænerkursus: Vejen fra talentspire til landsholdsspiller

På dette trænerkursus løfter U16 landsholdstræner Per Holm lidt af sløret for udvælgelsesproces, spillestil og træningsøvelserne på U16 landsholdet.



U16 landsholdstræner Per Holm vil på kurset gøre dig klogere på blandt andet landsholdets spillestil, træningsmetoder og udvælgelsesproces. Foto: www.fodboldbilleder.dk 



Netop nu kan du tilmelde dig trænerkurset "U-landsholdsspiller anno 2015 - krav og færdigheder på topniveau?. På kurset får du indblik i udvælgelsesproces, spillestil og træningsøvelser på U16 landsholdet. Du får dermed både viden og praktiske øvelser med hjem til din egen fodboldklub. 

Du vil også få en introduktion til, hvad der kigges efter i den danske talentmasse og hvordan udvælgesprocessen fungerer. Per Holm vil desuden give en grundig indsigt i, hvordan det er at arbejde med unge talenter og vil vise enkelte praktiske øvelser.  

Om Per Holm
Per Holm har været U16 landsholdstræner siden 2007 og tog i 2013 initiativ til talenttiltaget "futurelandsholdet", hvor der bliver udtaget spillere, som rent fysisk modnes lidt senere, og som altid har været tvunget til at klare sig på deres gode taktiske og tekniske færdigheder. Inspirationen til initiativet kommer fra Belgien, hvor  man de seneste mange år har opnået imponerende resultater på talentområdet. 

Per Holm er desuden medforfatter til DBU's talentmanual og Aldersrelateret træning II. Oprindeligt er han uddanet skolelærer og underviser på handelsskolen CEUS Nykøbing Falster

Tilmeldingsfrist: 21. november 2015

Tid/sted: Fredag 27. november 2015, klokken 18.00-21.00 hos Borup IF. 

TILMELD DIG HER

DBU Sjællands fodboldakademi
Dette kursus er en del af DBU Sjællands Fodboldakademi 2015-2016, der er en serie af trænerkurser. 19. januar kan du komme på et andet interessant kursus "Behandling af akutte skader" med elitetræner og behandler Anders Q. Steensen, hvor du kan blive klædt på til at hjælpe dine spillere til en kort og effektiv skadesperiode.

Læs mere om trænerkurset "Behandling af akutte skader"      

Af Peter Vest Hansen

Log ind