Højt humør, sol og fodbold i Sommerland Sjælland

Sådan piger! – Søndag den 11. juni stod i pigefodboldens tegn, da Sommerland Sjælland Pige Cup 2017 løb af stablen.



Der var masser af hygge at spore på både banerne og senere i Sommerland Sjælland.

Søndag blev årets Sommerland Sjælland Pige Cup afholdt og flere end 1000 piger gav den gas, først på fodboldbanerne i Nykøbing IF, og senere i forlystelserne i Sommerland Sjælland.

På banen blev der gået til den med flotte mål, redninger og finter, alle blev præmieret med guldmedaljer. Alle spillerne fik spillet masser af sjove fodboldkampe på Nykøbing IF’s baner. De ca. 800 forældre, søskende og andre tilskuere sørgede for god stemning og opbakning til kampene.

Billeder fra dagen  
Du kan se billeder fra stævnet på DBU Sjællands Facebookside. Hvis du ikke allerede følger DBU Sjælland på Facebook og Instagram, så skynd dig at ”like” DBU Sjælland på de to medier.

Se mere her Facebook
Se mere her Instagram

Tak til de frivillige og samarbejdspartnere
Som ved de fleste andre arrangementer som DBU Sjælland står bag, er det de frivillige der er den bærende kræft. Uden de frivillige kunne arrangementer som Sommerland Sjælland Pige Cup aldrig blive til noget, så alle de frivillige skal have en stor tak for deres indsats. Tak til Nykøbing IF, for at lægge baner og klubhus til, samt Sommerland Sjælland for at åbne parken for alle pigerne og deres familier.  

DBU Sjælland siger tak til alle deltagerne og glæder sig allerede til Sommerland Sjælland Pige Cup næste år.


Log ind