MENU

Er jeres klub i topform på IT-fronten?

På banerne er trænerne og spillerne ved at gøre sig klar til den nye sæson, og der er sikkert også en del klubarbejde – og måske et par hængepartier – i bestyrelseslokalet. F.eks. på IT-fronten, hvor KlubOffice, klubbens hjemmeside osv. skal tunes til opstarten

Er jeres klub i topform på IT-fronten?
Foto: DBU Fyn

AF: Jacob Skov, DBU Fyn//

Mangler I overblik i KlubOffice? Er jeres hjemmeside ikke helt i topform? Halter det lidt med kontingenterne? Kan I i det hele taget få mere gavn af IT-mulighederne?

Det kan vi heldigvis hjælpe med.

Vi tilbyder nemlig følgende kurser, hvor vi kommer ud til klubberne. Flere af dem er gratis:

  • Introduktion til IT-klubpakken (GRATIS): Her kigger vi nærmere på DBU's IT-tilbud til klubberne, og hvordan de hænger sammen. VI maler med den brede pensel, og giver jer en forståelse for mulighederne.

  • KlubOffice - Opsætning og struktur (GRATIS): Vi dykker ned klubbens KlubOffice og hjælper jer med at strukturere afdelinger, stamhold, kontaktoplysninger osv. Det giver jer overblik og den bedste base for også at få maksimal gavn af de andre IT-tilbud (automatiske kontingenter, KampKlar og KlubCMS)

  • KlubOffice-økonomi (GRATIS): Vi hjælper jer med at sætte regnskabsdelen op i KlubOffice – herunder også de automatiske kontingenter. Vi tilbyder også et opfølgningskurser (kr. 1.000), hvor vi efter jeres første kontingentkørsel hjælper jer med at få samlet godt op, så flest muligt får betalt kontingentet, og derved bliver en del af de automatiske trækninger fremover.
  • KampKlar (GRATIS): Vi giver jer et indblik i, hvordan KampKlar kan hjælpe jer som klub, hold, træner, spiller og forælder. Vi hjælper også jeres trænere med at logge ind og teste det af på eget hold. OBS! Vi anbefaler oftest, at man booker kurset KlubOffice – Opsætning og struktur først.

  • KlubCMS (kr. 2.200,-): Vi hjælper jer med at bygge klubbens nye, smarte hjemmeside – eller med at få tunet den hjemmeside I allerede har.

Kurserne kan bookes via KlubOffice i menuen Uddannelse > Klubkurser

Alternativt kan I kontakte Kirsten Christensen på kich@dbusjaelland.dk for at booke eller høre nærmere.

 

Log ind