MENU

DBU Sjælland søger praktikant til udviklingsafdelingen

Vil du være med til at skabe fællesskab og fodboldglæde? Så er du måske den praktikant, som vi leder efter til DBU Sjællands udviklingsafdeling.

DBU Sjælland søger praktikant til udviklingsafdelingen

DBU Sjællands udviklingsafdeling søger en praktikant til teamet, der til dagligt beskæftiger sig med bla. klub- og turneringsudvikling, rekrutteringsaktiviteter, lokale netværksmøder og kommunale samarbejdsprojekter. Med andre ord arbejder udviklingsafdelingen for at udbrede breddefodbolden over hele Sjælland gennem diverse tiltag og projekter - og vi skal bruge dit indspark!

Opgaverne under praktikken er afvekslende og kan variere mellem projektdeltagelse, -koordinering og -understøttelse - her kan bla. nævnes opsøgende servicedialog med klubber, planlægning og afvikling af diverse events og understøttelse af samarbejde med diverse partnere.

Den endelige opgaveportefølje defineres i forbindelse med ansættelsen alt efter profil, erfaring og
præferencer. Der skulle dog være rig mulighed for at prøve sig selv af på flere fronter og udvikle sine kompetencer bredt.

 

Praktisk info

Der er tale om en praktikstilling, der løber fra januar 2020 til og med juni 2020., men vi er selvfølgelig fleksible ift. eventuelle perioder med eksamener
og planlagt ferie.

Praktikstillingen er ulønnet, og arbejdsstedet er DBU Sjællands kontor på Himmelev Bygade 64, 4000 Roskilde. 

Ansøgningsfristen er mandag den 21. oktober 2019. Vi indkalder løbende til jobsamtaler.

Du kan læse hele opslaget her.

Log ind