år afholdte fire værtsklubber et fodboldstævne for motionister på Lyserød Lørdag i samarbejde med Bevæg dig for livet – Fodbold.

I Jylland deltog 27 seje hold i de to stævner, som blev arrangeret af IF Lyseng ved Aarhus og af Holsted fB. Udover selve fodboldstævnet blev der også arrangeret en masse andre aktiviteter, som gjorde, at der tilsammen blev indsamlet kr. 60.982,- de to steder.

I Østdanmark deltog hele 48 hold i de to stævner, som blev arrangeret af Toreby Grænge Boldklub på Lolland og af IF Bytoften i Gladsaxe. Også her blev der også indsamlet imponerende mange penge til den gode sag, og da de to klubber efter dagens indsats kunne donere hele kr. 57.007,-.

Dermed kan de fire stolte værtsklubber og Bevæg dig for livet – Fodbold samlet indbetale kr. 117.989,- til Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne-kampagnen.

"Enormt stolte"

 "Vi er enormt stolte af, at vi sammen med de fire meget engagerede værtsklubber har kunnet samle så mange penge ind. Der skal fra os lyde en kæmpe tak til de mange Fodbold Fitness- og motionsfodboldhold, der deltog i lørdags, og naturligvis en helt særlig tak til de fire værtsklubber for deres engagement, gejst og kæmpe arbejdsindsats. Vi håber selvfølgelig, at vores donation kan være med til at bidrage positivt i kampen imod brystkræft." - udtaler projektleder for Bevæg dig for livet – Fodbold, Søren Erik Nielsen.


Se billeder fra dagen i galleri på DBU Sjællands Facebook-side.