Om DBU Sjælland
DBU Sjælland er fodboldklubbernes interesseorganisation på Sjælland. Unionen tæller ca. 370 medlemsklubber med ca. 90.000 aktive fodboldspillere og ledes af en politisk valgt bestyrelse. Opgaverne løftes af over 100 frivillige DBUS-ambassadører samt administrationen i Roskilde med 28 medarbejdere. Herfra udbydes al turnerings- og stævneaktivitet samt kursus- og dommervirksomhed og udviklingsinitiativer over for medlemsklubberne.

 

Om stillingen
Stillingen er en fuldtids-praktikstilling i udviklingsafdelingen, hvor du bliver en del af et fagligt dygtigt og passioneret team.

 

Opgaverne som udviklingspraktikant kan variere mellem projektdeltagelse, -koordinering og -understøttelse. Eksempler på opgaver kan være:

  • Planlægning og afvikling af diverse events (f.eks. uddannelsescamps for unge potentielle trænere, stævneaktiviteter/kurser/events for fodboldklubber og deres medlemmer, Ungdommens Folkemøde 2020)
  • Koordination - og udvikling af projekter (f.eks. udvikling af eventkorps af frivillige, arbejde med frivilligstrategi – og udvikling af frivilligheden)
  • Kommunikation (f.eks. arbejde med ekstern kommunikation på vores mange forskellige projekter og events)
  • Opsøgende servicedialog med klubber (f.eks. ifbm. netværksmøder, diverse events, stævner og lignende, som skal kommunikeres ud til klubberne og planlægges i samarbejde med dem)
  • Understøttelse af samarbejde med diverse partnere (f.eks. udvikling af indsatser sammen med boligsociale områder)
  • Og meget mere…

 

Den endelige opgaveportefølje defineres i forbindelse med ansættelsen alt efter profil, erfaring og præferencer.

 

Forventninger til dig
Hvis du kan genkende dig selv i flere af nedenstående egenskaber eller kvalifikationer, så er du et oplagt emne som vores nye kollega:

 

  • Interesse for foreningsliv og en lyst til at udvikle dette i samarbejde med klubberne
  • Interesse og evt. erfaring med at arbejde med frivillige og understøtte disse
  • Gå-på-mod og evne til at kaste sig ud i nye ting, herunder lave opsøgende arbejde
  • Sans for kommunikation – både skriftligt og mundtligt
  • Går på en relevant uddannelse (fx samfundsfaglig, idræt, sports management eller andet relevant)

 

Vi tilbyder
En praktikstilling, hvor du bliver en del af et passioneret team, der arbejder for at udvikle og udbrede breddefodbolden på Sjælland.

 

Praktikperioden løber fra august – til og med december, men vi er selvfølgelig fleksible ift. eventuelle eksamener og planlagt ferie.

 

Vi foretrækker en praktikant, der kan være hos os fuldtid, men hører også gerne fra dig, hvis det ikke kan lade sig gøre.

 

Praktikstillingen er ulønnet – til gengæld får du mulighed for at udvikle dig selv og dit CV og får en hverdag i et uformelt miljø, hvor humor, frihed under ansvar og højt aktivitetsniveau trives sammen med faglig ansvarlighed.

 

Vi ’bor’ i Himmelev ved Roskilde, hvilket vil blive din arbejdsplads. Der kan til tider forekomme arbejde i f.eks. vores medlemsklubber, til diverse events mv. Aften – og weekendarbejde kan forekomme ifbm. møder og events.

 

Yderligere information
Læs evt. mere om DBU Sjælland på www.dbusjaelland.dk. Du er endvidere velkommen til at kontakte udviklingschef Simone Deisting Skejø tlf. 27518981 eller mail sims@dbusjaelland.dk.

 

Ansøgning & rekrutteringsproces
Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du sende en motiveret ansøgning og dit CV (gerne samlet i én fil) pr. mail til sims@dbusjaelland.dk med titlen ”Udviklingspraktikant”.

 

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt og senest mandag den 27. april 2020. Vi indkalder løbende kandidater til samtaler.

 

Hvad laver en udviklingspraktikant i DBU Sjælland? 
Se i videoen nedenfor et eksempel på noget af det som du, som udviklingspraktikant, skal være med til at lave, fra idé til virkelighed.