Bakkens Fodbold Festival

DSC_2231.JPG

Bakkens Fodbold Festival er en fodboldfest uden modstykke, og du kan komme med!

Kom med til forårets sjoveste stævne; hvor fodboldstævne bliver kombineret med forlystelsespark og  socialt arrangement. 

Fodboldglæde og sammenhold
Bakkens Fodbold Festival samler hvert år inden sommerferien masser af fodboldglade drenge og piger mellem 8 til 14 år, ledere, søskende og forældre til en festlig fodboldweekend på Bakken.

Bakkens Fodbold Festival sætter øget fokus på den sociale dimension omkring børnefodbolden. Forældreopbakning og engagement har altid været et væsentligt element i børne- og ungdomsarbejdet i klubberne og med Bakkens Fodbold Festival kan vi tilbyde et arrangement, som på alle måder byder på optimale rammer for en dag, hvor også forældre, søskende og andre ledsagere bliver en del af arrangementet.

Bakkens Fodbold Festival handler om fællesskab, sammenhold og oplevelsen man får ved at dyrke holdsport. Derfor er resultater ikke i fokus denne weekend, alle er vindere, og alle får medaljer denne weekend.

Bakkens Fodbold Festival er andet og mere end fodbold. Hvert år bydes på et fantastisk program med spændende aktiviteter og underholdning.

Bakkens Fodbold Festival er helt sikkert også noget for dig og dit hold.

Bakkens Fodbold Festival er for årgangene U-8 - U14
Om formiddagen kæmpes der på fodboldbanerne i forskellige nærliggende værtsklubber - alle hold spiller så vidt muligt i 5-holds puljer og alle er garanteret fire kampe. Når alle har spillet deres kampe, så går turen til Bakken sammen med kammerater, familie og venner.

På spillepladsen ved check in får alle hold en konvolut som indeholder vouchers til alle spillere som senere ombyttes til et turbånd og medaljer. Turbåndet til Bakken giver fri adgang til alle Bakkens forlystelser resten af dagen og på Bakken får alle spillere overrakt deres flotte medaljer nede på engen.

Vælg selv imellem d. 25'ende eller 26'ende maj. 

Årets udgave af Bakkens Fodbold Festival afholdes lørdag d. 25. og søndag d. 26 maj, og i har selv mulighed for at vælge, når i tilmelder jer, hvilket dag der passer jer bedst. 


Tilmelding og pris
Tilmeldingen åbner ultimo december 2018

Tilmeldingen lukker den 1. maj 2019.
Holdet har mulighed for selv at vælge mellem de to spilledage, enten lørdag den 25.5.2019 eller søndag den 26.5.2019.
Tilmeldingen skal ske via KlubOffice.

NB.: Fyldte rækker vil løbende blive lukket ned, så hurtig tilmelding tilrådes.

Der kan tilmeldes hold i følgende rækker og den angivne pris er per hold.

- 5 mands hold kan bestå af 8 spillere i alt - kr. 995,- (U8 - U9 - U10)
- 8 mands hold kan bestå af 11 spillere i alt - kr. 1.375,- (U11, U12, U13, U14)

Ved max. antal spillere 125 kr. pr spiller for en heldagsoplevelse

For 125 kr. pr. spiller får man:

  • 4 fodboldkampe på én af de nærliggende værtsklubbers baner
  • Medaljer
  • Turbånd til Bakken
  • Sceneshow på Bakkens Friluftsscene
  • Mulig deltagelse i flere konkurrencer med fine præmier

Ankomst på Bakken
For mindske tiden med at finde parkeringsplads på Bakken, så begynder og afslutter kampene forskelligt i værtsklubberne.. Derudover bliver der åbnet en ekstra port omkring indkørslen til Bakken.

På engen ved Bakkens hovedindgang skal I ombytte jeres turbåndsbilletter til turarmbånd, som giver fri adgang til alle Bakkens forlystelser resten af dagen, og på Bakken får alle spillere overrakt deres flotte medaljer.

Rabat på ledsagerturbånd
Det vil være muligt at købe ledsagerturbånd til Bakken til en særlig nedsat pris, i forbindelse med Bakkens Fodbold Festival. 

Køb ledsagerturbånd her

Entréen til Bakken er altid GRATIS!

Spørgsmål:

Brian Rasmussen
Administrator Brian Rasmussen
8-mandsturnering U12-U11, Event/stævner, Vinterbold, KlubOffice 4634 0741 2214 2108 (træffes 10-15)