Strukturen i sjællandsserien på plads

DBU's bestyrelse vedtog i juni en ny turneringsstruktur for 2. division med opstart sommeren 2015, hvor antallet af hold reduceres fra 32 til 24. Denne beslutning har en naturlig effekt på antallet af op- og nedrykninger i Sjællandsserien, hvilke kræver en ny struktur.

På baggrund af en drøftelse i DBU Sjællands seniorudvalg og et møde med repræsentanter for de sjællandske klubber den 3. september, har DBU Sjællands bestyrelse vedtaget følgende struktur for sjællandsserien ved bestyrelsesmødet den 5. september.

Mindre puljer større udbytte

Sjællandsserien skal inddeles i 2 puljer af 12 hold.

De to puljevindere rykker op og 2'erne spiller én oprykningskamp neutral sjællandsk bane om den tredje oprykningsplads til Danmarksserien.

Sjællandsserien vil blive opdelt geografisk i to puljer, således at der bliver masser af lokale opgør med flere tilskuer. Lolland-Falster vil fra og med denne sæson ikke længere oprykke direkte i Danmarksserien, men få to oprykningspladser til Sjællandsserien.  

-  Trods en relativ kort tidsfrist til at løse udfordringen i Sjællandsserien, synes jeg vi har fundet en god model efter inddragelsen af de sjællandske klubber, og jeg er særlig glad for, at vi har fundet en spændende løsning med DBU Lolland-Falster, fortæller Ole Jacobsen, formand for DBU Sjælland.DBU Sjælland takker for input fra de sjællandske klubber.


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første