Fodbold og forlystelser for fodboldpiger

Søndag den 7. juni blev Sommerland Sjælland Pige Cup afviklet – og hvilken tøsefest! 125 hold fra U7 til U17 dystede først på Nykøbing IF’s baner om formiddagen og efterfølgende tog fodboldpigerne med trænere og familier videre til Sommerland Sjælland.

Selvom der blev gået til den på Nykøbing IF’s baner, så blev alle kampe afviklet på bedste fodboldmanér. De fleste trænere og forældre havde åbenbart lyttet lidt til Fair Talk kampagnen, så tilråbene fra sidelinjen var overvejende positive.

Piger_paa_banen2015

Tydelig glade og tilfredse piger modtag deres medaljer i Sommerland Sjælland. ’Wow, nogle flotte medaljer’, var der mange piger som sagde, da de modtog deres velfortjente medaljer. Sommerland Sjællands maskot ’Fidy – dyret’ var på forsiden af medaljen sammen med teksten ’Sommerland Sjælland Pige Cup og på bagsiden DBU Sjællands logo.

PigeCup_medaljer

Fodbold og forlystelser
Kombinationen af først at spille nogle gode fodboldkampe og derefter tage med familier og holdkammerater i Sommerland Sjælland synes at være et hit. Man

- Det er vildt sjovt at spille fodbold og så komme i Sommerland Sjælland. Vi kan godt lide at spille fodbold, men vi kan også lide at være i Sommerland sammen, siger en U9 pige, der stadig løb rundt i sit spillertøj i Sommerland Sjælland.

Piger_i_sommerland

Sommerland Sjælland Pige Cup 2016
Hvis der sidder nogle pigetrænere og spillere og ærgre sig over de ikke nåede at tilmelde sig Pige Cuppen i år, så er chancen der igen næste år. Sommerland Sjælland Pige Cup vil i igen næste år blive udbudt i KlubOffice. Følg med på hjemmesiden, for datoen vil blive offentliggjort.

Små_piger_dyster_PigeCup

Tak til alle de deltagende hold, Nykøbing IF og Sommerland Sjælland for endnu et fantastisk arrangement.       

Tekst & Billeder: Rie Døllner


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første