Rekordmange deltog i weekendens fodboldfest

Rekordmange deltog i årets Sommerland Sjælland Drenge Cup – faktisk var der mere end 2500 fodbolddrenge. Derudover var der et utal af forældre, søskende og venner som både var tilskuer på banerne i Nykøbing IF og senere med i Sommerland Sjælland.

Stemingen var i top til årets fodboldweekend for fodbolddrengene i årgangene U5-U11. Der blev spillet 3- og 5 mands fodbold på Nykøbing IF’s fodboldbaner fra morgenstunden til lige over middag og bagefter gik turen til Sommerland Sjælland hvor alle de deltagende fik deres velfortjente medaljer.

Yngste deltager var knap et år
B1973 Herlev havde et hold med der bestod af 2 tre årige, 2 to årige, en på halvanden år og én der ikke engang var fyldt et år – først i næste måned kan der sættes et enkelt lys i lagkagen. Det unge hold blev ført frem af træner og ’fælles fodboldmor’ Sonni Rindom.

- Sommerland Sjælland Drenge Cup er et rigtig godt koncept også for de yngste spillere. Rammerne og konceptet gør det trygt for de yngste spillere og deres familier. De fleste af mine yngste spillere har spillet fodbold næsten inden de kunne gå. De har ingen spilforståelse eller fornemmelse for reglerne, men det skal de heller ikke have i den alder. For denne aldersgruppe er det bare leg med bold og ren hygge, fortæller Sonni Rindom.

Yngste_spiller

Hyttetur for de mindste
Nogle klubber der har hold med i Sommerland Sjælland Drenge – og Pige Cup, har opdaget at Sommerland Sjælland har feriehytter som kan lejes. Den mulighed var der flere klubber som benyttet sig af, heriblandt B1973 Herlev.

- Vi er en række familier som har lejet en feriehytte herover weekenden hvor drenge cuppen afvikles, faktisk er det blevet til 15 hytter. De store fodboldbørn i klubben plejer at komme på fodboldlejrer i løbet af en sæson, så er det de smås ’fodboldlejr/hyttetur’.

Yngste_hold

Succesen gentager sig
Til dem som ikke nåede at tilmelde sig Sommerland Sjælland Drenge/Pige Cup eller var forhindret i at deltage, så vil DBU Sjælland og Sommerland Sjælland endnu engang invitere til en ny omgang Sommerland Sjælland Drenge og Pige Cup næste år.

Tungen_lige_i_munden

Tak for en fantastisk weekend
Tak til alle som deltog, tak til alle de frivillige hænder og tak til DBU Sjællands samarbejdspartnere.

Tekst & fotos: Rie Døllner

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første