Klubfidusen

Klubfidusen er et kursus for børnetrænere, der gerne vil have konkrete redskaber til at styrke sammenholdet.
Klubfidusen kombinerer viden om børns trivsel med fodboldfaglighed.

Klubfidusen er for jer, der gerne vil have tips og tricks til at træne sammenholdet i klubben på en let måde via en række konkrete redskaber og handlinger.

Klubfidusen indeholder øvelser, der retter sig mod den enkelte årgang og forbinder spillere og trænere på tværs af årgange. 

Alle redskaberne i Klubfidusen bygger på gode råd og erfaringer fra fodboldtrænere og er testet af i flere klubber med stor succes.

Gennem kurset lærer du, hvordan du kan styrke sammenholdet på det enkelte hold og på tværs af hold og årgange. Hvordan man skaber et miljø, hvor alle føler sig set. Hvordan man kombinerer bedst tillid og udvikling på tværs af forskellige forudsætninger.  For hvordan man sikrer, at én ud otte ikke falder fra pga. mistrivsel samtidig med, at man fastholder et højt fodbold fagligt niveau? Du får svaret på kurset som er udviklet i samarbejde med Maryfonden, Red Barnet og TrygFonden

Målgruppe:
Børnetrænere aldersgruppe U6-U12
 
På kurset får du:
  • Viden om trivsel i idrætslivet og god børnetræning
  • Viden om samspillet mellem aldersrelateret træning, holdninger og handlinger og Klubfidusen
  • Redskaber til at arbejde med trivsel i hele klubben for trænere, forældre og bestyrelse.
  • Redskaber til  at arbejde med den enkelte spiller, holdet og på tværs af hold af årgange 
Varighed
3 timer
 
Pris og Bestilling:
Kr. 2850  (inkl. kursusmateriale) 

Bestil kurset HER ved at vælge din lokalunion og Klubfidusen i menuen
   
 Hvad er baggrunden for Klubfidusen?
Selv om langt de fleste børn er glade for at gå til fodbold, så oplever en del børn, at det kan være svært at blive en del af holdet. En undersøgelse fra Center for Ungdomsstudier bestilt af Mary Fonden og Red Barnet viser, at hvert fjerde barn i 3.-5. klasse har oplevet at blive drillet, mobbet eller holdt udenfor af de andre børn til fritidsaktiviteter som fx fodbold. Og mere end hvert ottende barn har på et tidspunkt helt droppet fritidsaktiviteten, fordi de ikke trivedes. Klubfidusen er udviklet af Mary Fonden, Red Barnet, DBU og TrygFonden ud fra et fælles ønske om at fremme børns trivsel.Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første