Sommerland Sjælland Pige Cup 2019

Sommerland Sjælland Pige Cup 2019 løber af stablen lørdag den 1.juni.Først spiller du et fodboldstævne, og så får du en tur i en forlystelsespark. Hvis det lyder som en perfekt sommerdag for en fodboldpige, så har DBU Sjælland et sjovt tilbud til dig og dine holdkammerater lørdag den 1. juni 2019.

Alle piger får en underholdende og hyggelig dag sammen med deres træner, holdkammerater og familie.

Om formiddagen spilles der 3-, 5- og 8-mands kampe ved en nærliggende værtsklub. Efter udskejelserne på fodboldbanerne tager alle spillerne videre i Sommerland Sjælland, hvor præmieoverrækkelse for alle de deltagende hold finder sted – her er der plads til at familie og venner kan hylde og tage billeder. Resten af dagen er til fri afbenyttelse til hyggeligt samvær med holdkammeraterne og deres familier i forlystelsesparken

Det er det sociale aspekt vi vægter frem for resultatet!

Stævnet er meget velegnet til at lave en hyggelig og sjov familietur med søskende og forældre. Sommerland Sjælland Pige Cup handler nemlig ikke om points og præmier, men om jævnbyrdige fodboldkampe om formiddagen og en sommeroplevelse for hele familien om eftermiddagen i Sommerland Sjælland. 
Øvrige deltagere kan derfor købe indgangsbilletter, med adgang til vandlandet og parken, gennem DBU Sjælland på spillepladsen til stærkt reduceret pris. 

Hvem kan deltage
Alle pigehold i de sjællandske fodboldklubber i årgangene U7 til og med U16. 

 

Tilmelding og pris
Tilmeldingen til stævnet åbnes den 3. december og lukker den 6. maj. NB.: Fyldte rækker vil løbende blive lukket ned, så hurtig tilmelding tilrådes. 

 Tilmeldingen skal ske via KlubOffice.

Der kan tilmeldes hold i følgende rækker og den angivne pris er per hold

Årgang  Spilleform  Pris 
U7   3-mands  450.-
U8  3-mands 450,-

Bemærk: I 3-mandsrækkerne er der ingen niveauinddeling.

Årgang  Spilleform  Pris  Niveau 
U8 5-mands  500,-  1, 2-3
U9 5-mands   500,-  1, 2-3 
U10  5-mands   500,-  1, 2-3
U11  5-mands   500,-  1, 2-3


Årgang  Spilleform  Pris  Niveau 
U11  8-mands  600,-  1, 2-3 
U12 8-mands  600,-  1, 2-3 
U13 8-mands  600,-  1, 2-3
U14 8-mands 600,-  1
U15 8-mands 600,- 1
U16 8-mands 600,- 1

Afvikling af kampe
Der spilles så vidt muligt i 5-holds puljer og spilletiden er 11 minutter pr. kamp.

Tilmelding inden kampstart
I DBU Sjællands telt ved værtsklubbens baner melder holdene ind. Det er vigtigt at alle hold møder ind en halv time før kampstart, så der er tid til at orientere sig, klæde om osv. Husk der kan være en del trafik på det givne tidspunkt.

Adgangsbilletter til Sommerland Sjælland
Adgangsbilletter til forlystelsesparken Sommerland Sjælland udleveres i DBU Sjællands telt på stævnepladsen. Antallet af adgangsbilletter for et 3-mands hold er 7 billetter (5 spillere + 2 træner), for et 5 mands hold er det 10 billetter (8 spillere + 2 træner). Antallet af adgangsbilletter for et 8 mands hold gælder, 8 spillere, 3 udskiftere og to træner. Der er medaljer til spillerne. 

Rabat på indgangsbilletter
På spillestedet kan forældre, søskende og andre købe billetter til Sommerland Sjælland til en pris af 140 kr. pr. person. Normalprisen ved indgangen til Sommerland Sjælland er 249 kr. pr. person (online bestilling 235,00) – husk derfor at købe billetter på spillestedet. 

Der kun være mulighed for at betale med dankort og mobilepay, og IKKE kontanter.

Overnatning 
Ved Sommerland Sjælland Pige Cup har man som hold mulighed for at forlænge oplevelsen og det sociale med en overnatning. Dette kan potentielt give holdet og de mange forældre en masse gode oplevelser både socialt og fodboldmæssigt. 
Derfor er der mulighed for at tilkøbe en overnatning i Sommerland Sjælland, se mere om de forskellige muligheder på deres hjemmeside her.      

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Brian Rasmussen på mail bras@dbusjaelland.dk eller på telefon 4634 0741.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første