Udviklingspraktikant

Vil du være praktikant, og samtidig være med til at styrke dansk fodbold? Og vil du være med til at skabe fællesskab og udvikling i fodboldklubberne på Sjælland?

DBU Sjælland søger 2 udviklingspraktikanter til foråret 2022

Kunne du tænke dig at få erfaring med og kompetencer inden for:

  • Udvikling og eksekvering af et eller flere af vores sociale projekter, hvor fodbolden bruges som en platform for øget beskæftigelse og integration (f.eks. projekterne ’Fodbold For Fremtiden’ og ’Skills Camp’)
  • Projektkoordinering ifm. indsatser vedrørende øget rekruttering og fastholdelse af særlige målgrupper – f.eks. børn generelt
  • Administration af projekter
  • Afvikling af events så som fodboldfestivaller og andre aktiviteter for børn og unge
  • Kommunikation - både internt og eksternt. Herunder både markedsføring, kvantitativ og kvalitativ evaluering, dialog med eksterne samarbejdspartnere, fundraising mv.

Kan du svare ja til ovenstående, så er du måske en af de to Udviklingspraktikanter, som DBU Sjælland leder efter til foråret 2022.

Om stillingen
Som praktikant vil du indgå i DBU Sjællands udvikling, uddannelse og dommerafdeling. Du vil arbejde på flere forskellige projekter, der befinder sig i forskellige faser og således få mulighed for både at være med i opstarten af projekterne, men også eksekvering og evaluering. Du vil ligeledes få mulighed for at deltage i møder og processer med forskellige samarbejdspartnere som forvaltninger, foreninger og frivillige.

Vi har mange projekter og indsatser i gang og den endelige opgaveportefølje, definerer vi sammen i forbindelse med ansættelsen alt efter profil, erfaring og præferencer.

Forventninger til dig
Hvis du kan genkende dig selv i flere af nedenstående egenskaber eller kvalifikationer, så er du et oplagt emne som en af vores praktikanter:

  • Interesse for foreningsliv og en lyst til at udvikle dette i samarbejde med de frivillige i fodboldklubberne
  • Gå-på-mod og lyst til at kaste sig ud i nye projekter og læringsprocesser
  • Arbejder struktureret, overholder deadlines og er ikke bange for at tage fat
  • Sans for kommunikation – både skriftligt og mundtligt
  • Går på en relevant akademisk uddannelse (fx samfundsfaglig, idræt, sportsmanagement mv.)

Vi tilbyder
Vi tilbyder en udfordrende praktikstilling, hvor du bliver en del af et passioneret team, der arbejder for at udvikle og udbrede breddefodbolden på Sjælland. Du bliver en del af DBU Sjællands kontor beliggende i Himmelev, Roskilde.

Praktikperioden løber fra 1. februar og indtil sommerferien 2022, men vi er selvfølgelig fleksible ift. eventuelle eksamener og planlagt ferie. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer, men vi hører også gerne fra dig, hvis dette ikke kan lade sig gøre. Aften – og weekendarbejde kan forekomme ifm. møder og events.

Praktikken er ulønnet – til gengæld får du mulighed for at udvikle dig selv og dit CV og får en hverdag i et uformelt miljø, hvor humor, frihed under ansvar og højt aktivitetsniveau trives sammen med høj faglighed. Du får desuden personalegoder, såsom gratis adgang til 3F Superligaen og Gjensidige Kvindeligaen i den periode du arbejder for os samt to gratis billetter til landsholdshjemmekampe.

Ansøgning
Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du sende en motiveret ansøgning og dit CV (gerne samlet i én fil) til job@dbusjaelland.dk med titlen ”Udviklingspraktikant”.

Samtaler vil blive afholdt løbende.

For nærmere information er du velkommen til at kontakte souschef i udvikling, uddannelse og dommerafdelingen, Frederik T. Løwenstein på tlf. 21890388 eller mail frel@dbusjaelland.dk

Om DBU Sjælland
DBU Sjælland er en politisk styret organisation og den næststørste regionale fodboldunion i DBU med 350 medlemsklubber og ca. 82.000 aktive fodboldspillere samt ca. 700 dommere. Unionen understøtter de mange tusinde frivillige ledere i de sjællandske fodboldklubber, afvikler turneringer og stævner og forestår udviklingsforløb i klubberne og gennem samarbejde med kommunerne. Derudover har unionen over 125 frivillige ambassadører tilknyttet. Administrationen er beliggende i Roskilde (Himmelev) og der er ca. 35 medarbejdere.