Udviklingspraktikanter til efteråret 2021

Vil du have erfaring med en organisation, hvis mål er at styrke foreningslivet i Danmark? Og vil du være med til at skabe fællesskab og bevægelsesglæde?

Kunne du tænke dig at få erfaring med og kompetencer inden for:

  • Udvikling og eksekvering af et eller flere af vores sociale projekter, hvor fodbolden bruges som en platform for øget beskæftigelse, integration og bedre rehabilitering af borgere efter sygdomsforløb (f.eks. projekterne ’Fodbold For Fremtiden’ og ’Fodbold For Hjertet’)
  • Udvikling af nye metoder samt projektkoordinering ifbm. indsatser vedrørende øget rekruttering og fastholdelse af særlige målgrupper – f.eks. piger og børn generelt
  • Afvikling af events så som fodboldfestivaller og andre aktiviteter for børn og unge
  • Udvikling og test af nye værktøjer indenfor frivilligledelse
  • Kommunikation - både internt og eksternt. Herunder både markedsføring, kvantitativ og kvalitativ evaluering, dialog med eksterne samarbejdspartnere, fundraising mv.

Kan du svare ja til ovenstående, så er du måske en af de to udviklingspraktikanter, som DBU Sjælland leder efter til efteråret 2021.

Om DBU Sjælland
DBU Sjælland er fodboldklubbernes interesseorganisation på Sjælland. Unionen tæller ca. 370 medlemsklubber med ca. 85.000 aktive fodboldspillere. Organisationen ledes af en politisk valgt bestyrelse og de mange fodboldaktiviteter og udvikling heraf løftes af over 100 frivillige DBU Sjælland ambassadører samt DBU Sjællands administration med 32 medarbejdere.

Om stillingen
Som praktikant vil du indgå i DBU Sjællands udviklingsafdeling. Du vil arbejde på flere forskellige projekter, der befinder sig i forskellige faser og således få mulighed for både at være med i opstarten af projekterne, men også eksekvering og evaluering. Du vil ligeledes få mulighed for at deltage i møder og processer med forskellige samarbejdspartnere som forvaltninger, foreninger og frivillige.

Vi har mange projekter og indsatser i gang og den endelige opgaveportefølje definerer vi sammen i forbindelse med ansættelsen alt efter profil, erfaring og præferencer.

Forventninger til dig
Hvis du kan genkende dig selv i flere af nedenstående egenskaber eller kvalifikationer, så er du et oplagt emne som vores nye kollega:

  • Interesse for foreningsliv og en lyst til at udvikle dette i samarbejde med de frivillige i foreningerne
  • Gå-på-mod og lyst til at kaste sig ud i nye projekter og læringsprocesser
  • Arbejder struktureret, overholder deadlines og er ikke bange for at tage fat
  • Sans for kommunikation – både skriftligt og mundtligt
  • Går på en relevant uddannelse (fx samfundsfaglig, idræt, sportsmanagement mv.)

Vi tilbyder
Vi tilbyder en udfordrende praktikstilling, hvor du bliver en del af et passioneret team, der arbejder for at udvikle og udbrede breddefodbolden på Sjælland. Du bliver en del af DBU Sjællands kontor beliggende i Himmelev, Roskilde.

Praktikperioden løber fra midt august og indtil julen 2021, men vi er selvfølgelig fleksible ift. eventuelle eksamener og planlagt ferie. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer, men vi hører også gerne fra dig, hvis dette ikke kan lade sig gøre. Aften – og weekendarbejde kan forekomme ifbm. møder og events.

Praktikken er ulønnet – til gengæld får du mulighed for at udvikle dig selv og dit CV og får en hverdag i et uformelt miljø, hvor humor, frihed under ansvar og højt aktivitetsniveau trives sammen med høj faglighed. Du får desuden personalegoder, såsom gratis adgang til 3F Superligaen og Gjensidige Kvindeligaen i den periode du arbejder for os, samt to gratis billetter til landsholdshjemmekampe.

Ansøgning
Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du sende en motiveret ansøgning og dit CV (gerne samlet i én fil) til sims@dbusjaelland.dk med titlen ”Udviklingspraktikant”.

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt, da samtaler afholdes løbende, men senest søndag d. 18. april 2021.

For nærmere information er du velkommen til at kontakte udviklingschef Simone Deisting Skejø på tlf. 27518981 eller mail sims@dbusjaelland.dk.