Klub-CMS

For lidt over 300 kroner om måneden tilbyder DBU et dynamisk og brugervenligt hjemmesidesystem med fuld integration til DBU's øvrige systemer.

*OBS - I videoen siges der at 'for under 300,. kr....' - denne pris er senere steget.

Hjemmesiden er et uundværligt redskab til kommunikationen mellem klubben og dens medlemmer. Det ved vi i DBU, og for at understøtte det, tilbyder DBU et moderne hjemmesidesystem som er integreret ind i mange af DBUs øvrige systemer som KampKlar og KlubOffice og derved fødes med data helt automatisk. 

Over 400 klubber kan ikke tage fejl
Mere end 400 klubber bruger i dag Klub-CMS og det giver en unik mulighed for at indsamle erfaringer som bruges i den løbende udvikling af Klub-CMS. En anden sidegevinst er at klubberne som bruger Klub-CMS vidensdeler i en ERFA-gruppe på Facebook. Med klub-CMS bliver I som klub aldrig efterladt med "håret i postkassen" hvis den ansvarlige stopper i klubben. Udover support kan I bestillet et Klub-CMS klubkursus som tager udgangspunkt i jeres behov hvad enten der er tale om en helt ny Klub-CMS hjemmeside eller en eksisterende.

Det får du med det nye Klub-CMS: 
  • En hjemmeside der automatisk tilpasser sig brugerens enhed (mobil, tablet, PC)
  • Live-score på alle klubbens hold
  • Integration til andre DBU-systemer fx. KlubOffice og KampKlar
  • Kampprogrammer, stillinger og resultater opdateres automatisk
  • En hjemmeside udviklet i samarbejde med klubberne
  • Et unikt netværk med andre klubber som anvender systemet, f.eks. via brugernes egen facebook erfa-gruppe. I bliver kort sagt "En Del af Noget Større"!
Klub-CMS koster kun 3690,- kr om året.

Har din klub lyst til at se nærmere? Prøv systemet helt uforpligtende i 30 dage. Udfyld formularen her. Vi har naturligvis en omfattende manual til at hjælpe Jer, men der er også mulighed for at få en instruktør ud i klubben og hjælpe Jer godt igang. Endelig har I også mulighed for at betale for en komplet løsning, hvor vi sætter siden op for Jer, så den er helt køreklar.Vil du vide mere omkring det nye Klub-CMS?

Vil du orienteres om udvikling af nye tiltag og funktioner? – så kig med på vores side på Facebook.

Du kan også blive inspireret af hvordan andre klubber arbejder med Klub-CMS. Vi har samlet en række eksempler, som viser nogle af de mange muligheder.