Elektroniske holdkort

Hvordan fungerer holdkortene?
Hvem kan udfylde dem?
Hvornår skal de være udfyldt?

Det og meget mere kan du få svar på her. 

Sådan udfyldes holdkort

 • Holdkort via KampKlar
  • Se vejledning her
  • Sådan søger træner om adgang til KampKlar (Klubben kan også give adgang til KampKlar direkte i KlubOffice under topmenuen Indberet Nye Oplysninger > Klubhverv > Klubhverv).
Læs evt. mere om udfyldelse ved at klikke på billedet nedenfor:
Så svar på de mest stillede spørgsmål om elektroniske holdkort her: FAQ om elektroniske holdkort
Sådan udfyldes holdkort
Holdkort kan udfyldes fra:
Sådan får man adgang til KlubOffice
Sådan søger træner om adgang til KampKlar (Klubben kan også give adgang til KampKlar direkte i KlubOffice under topmenuen Indberet Nye Oplysninger > Klubhverv > Klubhverv).

Hvem kan udfylde?
Husk, at holdkontakter (trænere m. fl.) skal have adgang til holdkort for at kunne udfylde dem. I KlubOffice kan I se, hvem i klubben, der har  adgang til holdkort. Det gør I via topmenuen Indberet Nye Oplysninger > Klubhverv > Klubhverv. Klik på det lille plus ud for hvervet Holdkortindberetter.

De skal være logget ind i app’en, for at kampene kommer frem i Holdkort-delen. Man kan finde holdkortet via selve kampen eller via punktet ”Holdkort” i Værktøjskassen. 

Udfylderen af holdkortet skal være:

 • Oprettet som medlem og tildelt klubhvervet 'holdkortindberetter' eller ’KampKlar’ via klubbens adgang til KlubOffice 
 • Godkendt af lokalunionen til at kunne udfylde det elektroniske holdkort via app eller KampKlar. 

Kun registrerede spillere kan kobles på holdkort
Kun registrerede og godkendte spillere kan kobles på holdkort. Tjek gerne med trænerens lister, om oversigten i KlubOffice stemmer overens med de spillere, der skal kobles på holdkort. Se her, hvordan du tjekker, om spillerne er registreret og hvordan du registrerer evt. nye spillere.

Kan en spiller ikke søges frem, så prøv først at begrænse søgningen til kun fornavn. Vises spilleren stadig ikke, er han/hun ikke registreret af klubben.

I hvilke rækker skal der udfyldes holdkort?
Som udgangspunkt i alle 8- og 11-mandsrækker. 

Hvornår kan holdkortet udfyldes?
Det er muligt at udfylde det elektroniske holdkort så snart kampene ligger i KlubOffice, mens det via Fodbold app’en kun er tilgængeligt for kampe 14 dage frem i tiden. Manglende holdkort må aldrig medføre, at en kamp ikke gennemføres.  

Som det fremgår af DBU Sjællands turneringsreglement er der fire forhold, der skal være i orden, før en spiller er spilleberettiget og dermed lovligt kan repræsentere en fodboldklub. 

Jeg kan ikke søge en spiller frem...hvad gør jeg?

Prøv først kun at søge på spillerens fornavn. Søg altså ikke på efternavn eller i en specifik afdeling eller på et hold. Kan du stadig ikke finde spilleren, så prøv at ændre måden, du staver hans navn på. Løser det ikke problemet, så kontakt din klub - måske er spilleren slet ikke oprettet som fodboldspiller i din klub.

Spilleren skal være:
Når disse fire forhold er i orden, så er du klar til at sætte spilleren på det elektroniske holdkort, som kan udfyldes via DBU's Fodbold App, KampKlar, Mit DBU og KlubOffice. Kun spillere opført på holdkortet må anvendes. Holdkortet bliver offentligt tilgængeligt en time før kampstart. 

Når disse to forhold er i orden, så har personen mulighed for at udfylde elektroniske holdkort for klubben via DBU's Fodbold App og KampKlar.   

Protester
Med baggrund i manglende holdkort kan der protesteres over brug af spillere, der ikke er påført holdkortet.

Særlige forhold:

 • Hvis et hold er oprettet som et samarbejdshold, så kan spillerne fra samarbejdsklubberne søges frem i KlubOffice. 
 • Klubber som af helt specielle grunde ikke har nået at udfylde holdkort inden for tidsfristen kan, ved henvendelse 1. hverdag efter kampdagen, få tilrettet holdkortet. Henvendelsen skal ske via mail fra en officiel kontaktperson (anmeldt til DBU Sjælland via klubbens adgang til KlubOffice).
Spær spillere på holdkortet
Klubben kan spærre en spiller, så han ikke kan vælges på holdkortet. Det kan f.eks. være aktuelt, hvis spilleren skylder penge i klubben.
Træneren vil kunne se spilleren, når han søger efter ham/hende til holdkortet, men træneren vil ikke kunne lægge spilleren på holdkortet. Træneren kan samtidig se den begrundelse, som klubben har anført for spærringene. Klubben spærrer spilleren ved at søge vedkommende frem i KlubOffice, dobbelklikke på personen, vælge fanen Medlemsdata og vinge af i "Spærret til holdkort".

Hvad hvis man glemmer at udfylde holdkort?

Regulativ
DBU Sjællands holdkortregulativ fastsætter reglerne omkring tidsfrister, genåbning af holdkort, rykkere, bøder og protester ved holdkort. 

Klik her for DBU Sjællands holdkortregulativ
Ikke udfyldt holdkort 

Et hold bliver taberdømt, hvis holdkortet ikke er udfyldt før kampens start. 

Hvis holdkortet ikke kan udfyldes grundet force majeure - det vil sige på grund af dårlig mobildækning, fordi teknikken driller eller lignende, så er det fortsat muligt at udfylde holdkortet på et tilfældigt stykke papir, fotografere det i pausen og indsende det til DBU Sjælland på info@dbusjaelland.dk med det samme.   

Det vil også fortsat være muligt at slette ikke benyttede reserver fra holdkorte i op til syv timer efter kampen samt skrive ind til DBU Sjællands administration 1. hverdag efter kampen for at få tilrettet eventuelle fejlindtastninger.

Har du af helt særlige årsager ikke har nået dette inden for tidsfristen kan du, ved henvendelse 1. hverdag efter kampdagen, få tilrettet holdkortet. Spillere der ikke var godkendt på spilletidspunktet kan ikke efterfølgende påføres. Henvendelsen skal ske via mail fra en officiel kontaktperson i klubben.

Hvordan kan man som klub gardere sig mod at blive taberdømt?

1. Sørg for at jeres trænere (og evt. andre) har adgang til at udfylde holdkort (se ovenfor)

2. Husk jeres trænere på vigtigheden af at få udfyldt holdkortene. Det kan gøres i god tid inden kampstart.

Holdkort for samarbejdshold
Ved samarbejde mellem flere klubber kan træneren søge spillere fra alle de involverede klubber frem og koble dem på holdkortet. Træneren behøver altså kun at have adgang til holdkort via den ene klub.

Internetforbindelse på smartphonen
For at udfylde holdkortet på app’en kræves det, at telefonen har forbindelse til Internettet, da kampe/spillere jo søges frem fra centrale systemer. Ergo; jo bedre internetforbindelse - jo hurtigere arbejder holdkortet. Husk, at holdkortet sagtens kan udfyldes hjemmefra (hvor man som regel har god internetdækning). Er der ændringer lige før kampen, kan man så klare det på anlægget inden kampen!

Hvad hvis app’en driller?
Teknik kan drille… og skulle det mod vores forventning ske, at holdkort på app’en ikke vil lege med, så skal I naturligvis bare spille fodbold og nyde det spil, vi alle sammen elsker! Kig forbi vores driftsstatus-side, når I kommer hjem. Hvis alt meldes OK på siden, så har det været en lokal fejl og ikke en generel fejl. Udfyld derfor holdkortet via app/KlubOffice. Ændringer i truppen umiddelbart op til kampstart kan forekomme, og man har derfor syv timer efter kampstart til at lave evt. ændringer. Det ændrer dog ikke ved, at holdkort skal være udfyldt inden kampstart!

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

23

 • Hej Rune og "Ukendt bruger"

  Til Rune:
  Jeg håber på, at du fik dit svar et andet sted, da jeg kan se, at vi har misset dit spørgsmål her på siden.

  1. Nej, det er ikke et krav. Det er en mulighed. Den enkelte spiller kan f.eks uploade et billede via "Mit DBU".

  2. På Fodbold App'en kan kampene først ses 14 dage før kampen skal spilles. På Mit DBU, KampKlar og KlubOffice kan kampene ses så snart programmet er offentliggjort.

  Til "Ukendt bruger"

  Tak for din besked. Vi vil kigge teksten nøjere igennem snarest.

  Med Venlig Hilsen
  09. november 2017, 15:48    
  Peter Vest Hansen


 • Hej.

  Har to spørgsmål.

  1. Skal der være foto på hver spiller ift. holdkort etc?
  2. Hvad kan oversagen være, vi kan ikke komme på holdkort funktion via mobil - der står : "ingen kampe tilgængelige"

  Håber at hører fra jer.
  Hilsen Rune / Faxe BK
  27. august 2017, 13:37    
  Rune Jensen


 • Hej
  Jeg tror at Kluboffice er blevet redesignet et par gange siden denne side blev lavet.
  Jeg kan ikke se et menupunkt "Indberet nye oplysninger", og jeg kan heller ikke se noget link til holdkortet inde i Kluboffice, når jeg kigger på holdet.
  Derudover tager hvert klik på undersider mellem 30sek under og et minut lige pt, så det tager evigheder at lede efter oplysningerne.
  18. august 2017, 08:22    
  Ukendt bruger


 • @Lasse
  Det er hele tiden en afvejning mellem at "spænde skruen" og have respekt for at det er frivillige, vi har med at gøre.
  Men, vi vurderer løbende vores procedurer, og du er velkommen til at sende dine input til os på info@dbufyn.dk.
  20. september 2016, 10:00    
  Jacob Skov


 • Dæleme en fesen "straf"
  Det er jo ikke engang en straf, men bare en mulighed for stadig at snyde med holdkortet.
  Hvad med lidt konsekvens med det samme, hvis det holdkort ikke er udfyldt?
  Man får over 2 dage til at kunne snyde med holdkortet - rigtig smart med klubber med flere hold...
  Prøv nu at være lidt mere konsekvente, hvis man skal snyd til livs.
  20. september 2016, 09:48    
  Lasse Ole Olsen


Vis alle kommentarer