Oprettelse af spiller i KlubOffice

Op til og i forårssæsonen 2016 er der tale om klubskifte, hvis spillerene har spillet i en anden klub fra 1. juli 2014 eller senere. Følg så denne vejledning.

1. Når spilleren har spillet i en anden klub i indeværende eller foregående turneringsår (klubskifte)

Når man får en spiller, der i indeværende eller foregående turneringsår har spillet i en anden klub, er der tale om et klubskifte.

Ved sådanne indmeldelser, skal man vide, hvilken klub spilleren skifter fra, og man skal kende hans/hendes fødselsdato. Når man har disse oplysninger gør man følgende:
Vælg menuen Klub Admin > Spillercertifikats-anmodninger > Anmod om spillercertifikat.

Skærmdump fra KlubOffice

Her skriver du spillerens navn og fødselsdato, samt hvilken afdeling, som du ønsker spilleren placeret i, når han/hun overføres. Når spillerens tidligere klub accepterer, flyttes spilleren til jeres KlubOffice sammen med alle sine oplysninger og sit certifikat. Du får en mail herom, og kan så gennemføre selve indmeldelsen. Den afgivende klub har 7 dage til at besvare anmodningen, og de får automatisk besked på mail samt en reminder efter 4 dage.

Du kan støde på, at spilleren ikke findes i den klub, du søger hos. Kontakt da DBU Jylland.

Når spilleren er overført, kan man opdatere hans/hendes oplysninger, hvis der er rettelser.

OBS! Hvis spilleren tidligere har været i jeres klub, kan han/hun i stedet genindmeldes. Søg under udmeldte medlemmer i menuen KlubAdmin > Medlemmer (søg kun på fornavn). Certifikat kan herefter søges direkte fra medlemmet.

Sådan vises spillercertifikatet
Et digitalt spillercertifikat ses i KlubOffice under fanen "Fodboldspiller" inde på det enkelte medlem. Her kan man se dato for certifikatoverførsel, samt hvilken klub det er overført fra. Det kan man naturligvis først, når spilleren og hans certifikat er overført fra den afgivende klub.


2. Når spilleren IKKE har spillet i en anden klub i indeværende eller foregående turneringsår

Hvis man får en indmeldelse fra en spiller, der ikke har spillet fodbold før, eller som ikke har spillet i en anden klub i indeværende eller foregående turneringsår, skal han/hun oprettes således:

Vælg menuen KlubAdmin > Medlemmer. Klik på ikonet ”Opret et nyt medlem”:

Skærmdump fra KlubOffice

Spilleren sendes nu til godkendelse hos DBU Jylland. Først når spilleren er godkendt, vil han/hun fremgå af jeres KlubOffice. Du får en mail herom.

For disse spillere skal desuden laves en spillererklæring, som opbevares i klubben. Find den her.

OBS! Hvis spilleren tidligere har været i jeres klub, kan han/hun i stedet genindmeldes. Søg under udmeldte medlemmer i menuen KlubAdmin > Medlemmer (søg kun på fornavn).
Af: senest opdateret 26/2-16 Jacob Skov / Ina Tofterup -

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første