Efter første træning

DSC07638

Var der nogle medlemmer, der ikke var til første træning? Så kan det være, at de har mistet motivationen og har brug for en kærlig reminder om, hvorfor medlemskabet i fodboldklubben er så fantastisk og noget de bør prioritere.

Måske har I på første træning noteret, hvilke spillere der manglede, og I har bedt deres holdkammerater om skrive en ’vi-savner-dig–kommer-du-til-træning-på-x-besked’. Måske det pågældende hold trænere tager kontakt eller måske I gør noget helt andet for at sikre, at alle de eksisterende medlemmer kommer til anden træning.

Gode råd og værktøjer til genrekruttering af eksisterende medlemmer er samlet i boksen nedenfor.

 

Tips til mail/sms til spillere, der ikke kommer til første træning:

Hej (INDSÆT NAVN)

Så er vi endelig i gang med fodbolden igen, og hvor var det fedt at være samlet og træne sammen igen! Men vi manglede dig!

Så derfor skriver jeg lige, for at høre hvordan det gør med dig? Har Corona-nedlukningen været okay at komme igennem? Hvad har du fået tiden til at gå med?

Dine holdkammerater og jeg tænkte på, om du ikke har lyst til at komme til træning på (INDSÆT DAG)?

Vi træner kl. (INDSÆT TIDSPUNKT OG DAG) på bane (INDSÆT BANENAVN)

Det ville bare være fedt, så vi sammen kan få en rigtig god og sjov træning og få snakket på kryds og tværs. Så vi håber du har lyst til at komme?

Jeg håber, at vi ses!

Mange hilsner (INDSÆT NAVN OG KLUBNAVN)

 

Tips til rundringning til spillere, der ikke kommer til første træning

Hej (INDSÆT NAVN)

Du taler med (INDSÆT NAVN OG KLUBNAVN)

Hvordan går det med dig? Har Corona-nedlukningen været okay at komme igennem? Hvad har du fået tiden til at gå med? (LAD VEDKOMMENDE FORTÆLLE)

Vi savnede dig til træningen den anden dag. Så jeg ville lige høre, om du ikke har lyst til at komme til træning på (INDSÆT DAG)?

  • Hvis vedkommende siger, at de ikke er i form: Gør opmærksom på, at træningen starter op stille og roligt og ikke på fuldt drøn
  • Hvis vedkommende er utryg pga. COVID-19: Gør opmærksom på, at I følger alle retningslinjerne og at det derfor er trygt at starte op. Man må også altid starte op senere, hvis man ikke er tryg ved det nu.

  • Generelt: Gør jeres medlemmer opmærksom på fællesskabsfølelsen og nogle nye fede tiltag, som de skal være med til eller fortæl en historie, som du ved den enkle spiller vil kunne lide

Vi træner kl. (INDSÆT TIDSPUNKT OG DAG) på bane (INDSÆT BANENAVN), så skal vi ikke aftale, at vi ses der?

Fedt, det er en aftale. Vi ses!