Kontakt klubbens medlemmer

DSC 8008

Alle medlemmer skal vide, at træningen nu starter, og hvor meget I har glædet jer til at byde dem velkomne tilbage.

Efter en lang pause har mange brug for at blive mindet om, hvorfor fodbold er verdens fedeste idræt, hvor givende fællesskabet er - og hvorfor de derfor skal komme til træning. Nogle medlemmer og deres forældre vil nemlig være usikre på opstarten, nogle vil have fundet nye interesser mens andre kan have svært ved at tage sig sammen til at komme ud af sofaen - og det kan i værste tilfælde betyde, at de bliver væk fra træningen.

Ved at kommunikere til klubbens medlemmer, kan I eliminere noget af denne usikkerhed og dermed sørge for, at jeres medlemmer føler sig motiverede, trygge og helt klar til at starte træningen igen.

Nedenfor er der eksempler på kommunikation, der med fordel kan bruges ud til klubbens medlemmer i forbindelse med genstarten.


Mailskabelon: Fra bestyrelsen til medlemmerne

Kære medlem i (INDSÆT KLUBBENS NAVN)

Endelig er ventetiden forbi, og vi må atter mødes til fodbold. Klubben åbner nemlig igen officielt igen fra (INDSÆT DATO).

Vi har savnet dig og dine holdkammerater og glæder os helt enormt til at se jer alle igen, grine sammen, få sved på panden og mærke det helt særlige sammenhold, der findes i fodboldklubben.

Din træner vil indenfor nærmeste fremtid sende nærmere oplysninger omkring opstarten for dit hold. Herunder tid og sted for første træning.

Selvom vi nu endelig kan mødes igen, så skal vi stadig huske på COVID-19. Så derfor bliver genstarten ligesom i sidste år med mindre grupper, fokus på grundig afspritning/rengøring samt afstand, hvor det kan lade sig gøre. Heldigvis er det nu ikke længere helt nyt for jer, og I kender derfor allerede til nogle af reglerne, ellers kan i finde dem her.

Vi glæder os umådeligt meget til igen at kunne skabe gode, trygge og fællesskabende rammer for alle klubbens medlemmer.

Selvom vi endnu ikke vender tilbage til fodbolden helt, som vi kender den fra før Corona, så er dette et stort skridt på vejen, og vi er sikre på, at vi ved fælles hjælp kan sikre en god, tryg og sjov opstart.

Så find støvlerne frem igen, skriv til dine holdkammerater og lad os alle mødes og fejre, at vi igen må dyrke verdens sjoveste idræt SAMMEN.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i (INDSÆT KLUBNAVN)


Facebookopslag: Fra bestyrelsen til medlemmerne (Klubbens Facebookside)

⚽ ❤️ Ventetiden er ovre: Endelig må vi starte op igen, og hvor har vi savnet jer! ❤️⚽

Fra (INDSÆT DATO) starter vi op med træningen igen. Jeres respektive trænere vil kontakte jer med yderligere information om netop jeres holds opstart.

Vi glæder os helt vildt til at se jer løbe rundt på banerne igen, og til at der igen bliver liv og glade dage i klubben.

En, to, tre – fællesskab! Og vi ses på grønsværen!

PS. Vi følger naturligvis alle DBU’s retningslinjer for en sikker genstart og sørger således for afspritning, gruppestørrelse, afstand mv. - find retningslinjerne her

(INDSÆT ET ELLER FLERE BILLEDER ELLER EN VIDEO FRA KLUBBEN)


Mailskabelon: Fra trænerne til medlemmerne

Kære spiller på (INDSÆT HOLDNAVN)

Som Bestyrelsen også har skrevet, må vi nu opstarte træningen i fodboldklubben igen, og det glæder vi os helt vildt til, for du kan tro, at vi har savnet jer alle! Vi savner den altid gode stemning, der er ved træningen, al det sjov og ballade, vi plejer at lave, at få sved på panden sammen med jer og alt det andet fantastiske ved fodboldfællesskabet på jeres hold.

Derfor kan vi slet ikke vente med at starte op igen og for at sikre en god opstart, har vi samlet lidt praktiske oplysninger om første træning:

Træningen foregår (INDSÆT ANTAL) gang/gange om ugen. Første gang: (INDSÆT DATO)

(INDSÆT DIT NAVN) vil være til stede og stå for træningen, og I vil være delt op i grupper, som I skal træne i hver gang. Vi har allerede nogle fede øvelser parat. Vi har sørget for, at alle øvelser overholder godkendte retningslinjer ift. at holde god afstand, sikre nødvendig hygiejne mv.

Husk at klæde om hjemmefra (omklædningsrummene holdes lukket) samt at medbringe egen drikkedunk og gerne en lille håndsprit, hvis du har.

Mød ikke op til træning, hvis du har symptomer på COVID-19. Det gælder også, hvis du bor sammen med, eller har været i kontakt med en person, der er testet positiv. Vi vil glæde os til at se dig igen, når du er symptomfri.

Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at skrive til mig på: (INDSÆT HVOR, HVORDAN OG HVORNÅR DU VIL/KAN KONTAKTES)

Vi glæder os helt vildt til at se dig og dine holdkammerater igen

Med venlig hilsen

(INDSÆT DIT NAVN)

Facebookopslag: Fra træneren til medlemmerne

⚽ Kære spillere på (INDSÆT HOLDNAVN)

Så er det endelig blevet tid til at finde støvlerne frem og til at løbe side om side med dine holdkammerater. Klubben åbner nemlig igen officielt fra (INDSÆT DATO)

Vi har glæder os helt enormt til at se jer alle igen, grine sammen, få sved på panden og mærke det helt særlige sammenhold på holdet.

Vi mødes (INDSÆT DATO OG TID) ved (INDSÆT MØDESTED)

Jeg glæder mig til at se jer alle

 

OBS: DU KENDER DIT HOLD OG VED HVAD DU KAN SKRIVE FOR AT FANGE DEM, SÅ INDSÆT GERNE DET OGSÅ HUSK SMILEYER. INDSÆT DESUDEN ET ELLER FLERE BILLEDER ELLER EN VIDEO FRA HOLDET.