Bold & Bevægelse

Bold & Bevægelse skal hjælpe den enkelte fodboldklub med at tiltrække de yngste børn og deres forældre. Træningstilbuddet har til formål at inspirere til en ny og sjov måde at træne de yngste børn. (2-4 år)

Tilbuddets tilhørende materiale indeholder øvelser og lege, der er tilpasset børnenes motoriske alder, og samtidigt sikrer det, at børnene bliver taget med ind i sjove og spændende legeuniverser.

I udviklingen af tilbuddet er der gjort meget ud af at tilbyde klubberne en manual med øvelser, som de kan gå direkte ud og bruge på banerne.

Din klub får

  • Mulighed for at rekruttere børn fra målgruppen
  • Mulighed for at skabe et miljø for målgruppen, hvor der fokuseres på motoriske lege med og uden bold
  • En manual med udførlig beskrivelse af hvert enkelt legeunivers
  • Et detaljeret program til gennemførsel af hvert univers – indlagt velkomst
  • Plakat til markedsføring overfor målgruppen. (Eventuelt til ophængning i lokale børnehaver.

Introduktion

Organisering

Universet

Tips & Tricks


En instruktionsmanual skal hjælpe klubbernes trænere
At føre børnene ind i universer kan være en svær kunst i sig selv, og derfor introducerer vi en instruktionsmanual sammen med konceptet, som indeholder tips og vejledning til træneren. 

Som led i den videre udvikling af træningstilbuddet opfordrer vi desuden alle klubber til at udfylde kontaktformularen, så vi har mulighed for at søge viden og følge opstarten af Bold & Bevægelse i jeres klub.

For klubber der ønsker at promovere deres opstart af Bold & Bevægelse, kan der hentes en redigerbar pressemeddelelse til medlemmer og potentielle deltagere herunder.

Download manual til Bold & Bevægelse
Download plakat
Download redigerbar pressemeddelelse