Smag på C-Træneruddannelsen

Det bedste fodboldmiljø for børn og unge skabes af dygtige og engagerede trænere. Derfor invitere DBU Sjælland til C-Træneruddannelses seminar hvor fokus er på den nye C-Licens uddannelse.Fodboldglæde og spillerudvikling skal gå hånd i hånd - og træneren er nøglen - og derfor har DBU og lokal unionerne etableret en træneruddannelse med 12 forskellige kursusforløb, der tilsammen udgør DBU C-licens. Kursusrækken klæder hver enkelt træner på til det spændende fodboldliv som børne- og ungdom.

Et bredt indhold
C-licens kan du opnå, hvis du over en periode på max. tre år gennemfører licenskurser på i alt 60 timer. Kurserne indeholder træning målrettet en specifik aldersgruppe, foruden mere tema-baserede kurser som målmandstræning, skadesforebyggelse og kamplederkursus.

Seminar til oktober
I anledning af lancereingen af C-Licensen, så invitere DBU Sjælland børne - og ungdomstrænere på spændende seminar, hvor der kan smages på flere af uddannelsestilbudene. Klik her og se invitationen.

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål til den nye træneruddannelse eller uddannelse generelt kan du kontakte Kirsten Christensen, DBU Sjælland på tlf. 46 34 07 31

Fakta: C-licens kan du opnå, hvis du over en periode på max. tre år gennemfører licenskurser på i alt 60 timer. Kurserne indeholder træning målrettet en specifik aldersgruppe, foruden mere temabaserede kurser som målmandstræning, skadesforebyggelse og kamplederkursus.

 


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første