FrivilligUge 39: STYRK FRIVILLIGHEDEN I DIN KLUB!

DBU Sjælland ønsker at fejre, udforske og bidrage til at styrke den fantastiske frivillighed, som eksisterer i klubberne og som dagligt gør en forskel for tusinder af fodboldglade børn, unge og voksne på hele Sjælland.DBU Sjælland ønsker at fejre, udforske og bidrage til at styrke den fantastiske frivillighed, som eksisterer i klubberne og som dagligt gør en forskel for tusinder af fodboldglade børn, unge og voksne på hele Sjælland.

Derfor inviterer vi dine klubkollegaer og dig til at deltage i FrivilligUgen 39, hvor vi vil fejre det enorme frivillige engagement og inspirere til det videre arbejde.

Workshops: Styrk frivilligheden i din klub!
I samarbejde med en lang række klubber afholder vi tre workshopaftener geografisk fordelt på Sjælland, hvor du kan komme og høre inspirerende historier og få arbejdet konkret med dine idéer. Hvis I er flere fra klubben kan I for alvor få arbejdet igennem med jeres idéer, så tag endelig din klubkollega, en interesseret forælder eller en helt tredje under armen.

De tre værtsklubber er:
  • Allerød Fodbold Klub, mandag den 25/9-2017. Læs programmet for aftenen her
  • Vipperød Boldklub, tirsdag den 26/9-2017. Læs programmet for aftenen her
  • B.73 Slagelse, torsdag den 28/9-2017.  Læs programmet for aftenen her

Deltagerprisen er 60,00 kr. pr. person og dækker fuld forplejning på aftenen.

Tilmelding her

For nærmere information om de tre workshops, kontakt projektkoordinator Simone Deisting Skejø, tlf. 27518981 – sims@dbusjaelland.dk

Frivillig Fredag
Fredag den 29. september fejres frivilligheden landet over. Det er en oplagt mulighed for at åbne klubben op for eksisterende medlemmer og frivillige og hylde den store forskel som klubbernes frivillige bidrager til at gøre. Og allerede nu har nogle klubber besluttet sig for at åbne dørene op:
  • Fredagsbold
Som en del af Frivillig Fredag afholder Gilleleje FK, B.82 Virum og Gadstrup IF hver deres Fredagsboldstævne. Aftenen giver U11-U16-spillere med niveaumæssige udfordringer i række 4 (eller 3 for U16), mulighed for en sjov aften med masser af kampe og spilletid.
Læs mere og tilmeld hold her

Vil du også have hjælp til at arrangere Fredagsbold, ønsker du at invitere det lokale gymnasium, plejehjem eller andre forbi til en frivilligaften i klubben eller har du en helt tredje idé til at åbne klubben op, så kontakt projektkoordinator Simone Deisting Skejø på tlf.: 27518981 eller mail: sims@dbusjaelland.dk. 
Så er der hjælp at hente til både afvikling og promovering.

Pssst… Kender du en frivillig, som har gjort en forskel? Eller har du nogle gode tips til at udvikle frivilligheden, som du vil dele med andre? DBU Sjælland ønsker at dele de mange gode historier, vi dagligt hører fra jer ude i klubberne. Derfor: tip os ved at sende en kort beskrivelse til: sims@dbusjaelland.dk

Følg med her på siden og på Facebooksiden DBU Sjælland for de nyeste opdateringer.Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første