Dommerhjælpen bliver omstruktureret

DBU Sjællands dommerhjælp bliver omstruktureret, og vil efter sommerferien bliver videreført i en ny form med fokus på at levere den bedst mulige service for dommere og klubber.

Siden 2005 har DBU Sjællands dommerhjælp hjulpet de sjællandske fodboldklubber med blandt andet at få påsat dommere til de såkaldte døm-selv-kampe. Her har unionens tre deltidsansatte dommerhjælpere gjort en kæmpe indsats til glæde for mange sjællandske fodboldklubber.  

Siden ordningen blev indført for 12 år siden er der dog kommet mangeartede og nye opgaver ind på dommerområdet. For at kunne favne og løfte disse nye opgaver har det været nødvendigt at lave en organisationsændring. 

Funktionen DBU Sjællands dommerhjælp nedlægges ikke, men vil efter sommerferien blive videreført i en ny model med fokus på at styrke serviceringen af klubber og dommere. Funktionen dommerhjælpen ændres ikke.

Disse organisationsændringer har betydet at DBU Sjælland desværre har måttet opsige de tre dommerhjælpere med udgangen af juli måned.  

Når den nye organisation er helt på plads, vil det blive meldt ud.

DBU Sjælland vil gerne takke de tre dommerhjælpere for deres enestående indsats gennem de mange år.   

Der vil blive mulighed for at sige farvel og tak for indsatsen til de tre dommerhjælpere på kontoret i Himmelev Bygade 64A, 4000 Roskilde 25. august. Af: DBU Sjælland Kommunikation, Foto: Fodboldbilleder.dk - 21. februar 2017, 13:34

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

4

 • Hej Lars

  Vi er helt enige i, at dommerhjælpen har gjort en kæmpe indsats for at påsætte dommere.

  Vi har omorganiseret dommerområdet for at styrke serviceringen af klubber og dommere samt for at favne de mange nye og forskelligartede opgaver, der skal løses på dommerområdet.
  Dette er sket ved at vi har fået en ny fuldtidsansat medarbejder i dommerafdelingen, der blandt andet hjælpe til med at påsætte kampe og servicere klubberne. Den eneste forskel er at anmodning om en dommer til en døm-selv-kamp skal ske ved kontakt til dommerafdelingen på dommerhjaelp@dbusjaelland.dk eller via tlf. 46323366.

  Du kan læse mere her:
  https://www.dbusjaelland.dk/nyheder/2017/juli/ny-procedure-for-dommerbestilling-til-efteraaret

  Med Venlig Hilsen
  23. november 2017, 09:49    
  Peter Vest Hansen


 • Nej nej nej.... dette ser jeg først nu, hvor jeg har brug for hjælp til at finde en dommer.

  Jeg forstår slet ikke, hvorfor man nedlægger noget velfungerende INDEN man har noget andet at sætte istedet ?

  Kunne man bede om en forklaring på det ?

  Kæmpe tak til dommerhjælpen... I har gjort en fremragende indsats!
  23. november 2017, 08:56    
  LarsHG


 • Enig Paul.
  21. februar 2017, 17:04    
  Jan-Erik Engel


 • Hej ! Det kommer som et chok for mig at i nedlægger dommerhjælpen, som "dommer " har jeg da haft stor glæde af at bruge Finn når det var nødvendigt. Jeg ka ikke se at man ska nedlægge noget som fungerer fint for dommerne og klubberne, eller gør det det ikke? Jeg ved ikke om der er person relateret ,fordi nogen vil længere frem eller tilbage, syner bare I ska tænke jer om. Hilsen Paul . Medlem hos Kafd
  21. februar 2017, 16:37    
  Paul Hansen