KB og Horsens fS sejrede i landspokalen

DBU’s landspokalturnering for Old Boys (M+32) og Veteraner (M+40) blev afgjort med to spændende kampe i lørdags

foto taget af: Torkild Fosdal, F.C. København Media

Der var masser af rutine, superliga- og divisionskampe, højt humør og ikke mindst helt fantastisk flot vejr, da finalerne i DBU’s landspokalturnering, for henholdsvis Old Boys og Veteran skulle finde deres afgørelse lørdag d. 9 juni.

KB trak sig sejrrigt ud af tæt kamp
I en ren stjerneparade af tidligere landsholds-, superliga- og divisionsspillere stod slaget imellem KB og AC Odense. KB’s hold, der primært består af tidligere FCK spillere, kunne byde deres modstandere, AC Odense, der primært består af tidligere OB spillere, velkommen på kunstgræsbanen på KB’s anlæg.

Om banen stod mere end 100 tilskuere, og også her var der masser af kendte navne, ligesom der også var plads til både familier og børn, der alle bidrog til en god stemning.  

På banen var der masser af godt spil, få fejl og kampen igennem spænding om kampens udfald.

Første halvleg stod der AC Odense på, men de helt store chancer udeblev, og dermed kunne begge hold traske til pause efter 35. minutters spil.

Det var dog ikke kampens første pause, da kampens dommer måtte indlægge en enkel vandpause i heden, noget spillerne satte stor pris på.

I anden halvleg var spillet væsentligt mere lige, og i det 40’ende minut, brød KB dødvandet, efter et hjørnespark, hvor den evigt farlige Michael Gravgaard dukkede op og sendte Københavnerne på vinderkurs.

Før målet havde Michael Gravgaard flere gange været farlig på dødbolde, og det var således ikke helt uventet at han fandt netmaskerne efter en dødbold.

På trods af stort pres på KB’s mål i de sidste minutter, der blandt andet affødte en decideret feberredning af KB’s målmand, Peter Skov-Jensen, kom der ikke flere mål i kampen, og således kunne KB’s Oldboys bryde ud i jubel da dommerens sidste fløjt lød.

Tillykke til KB med titlen som landspokalvindere 2018 og tillykke til AC Odense med at nå hele vejen til finalen.

Se billeder fra kampen på DBU Sjællands Facebook. (Alle billeder er taget af Torkild Fosdal, fra F.C. København Media)

Horsens fS tog pokalen med hjem  
Dagens anden finale blev spillet på GVI’s anlæg, hvor JB/GVI ”allstars”, et samarbejde imellem Jægersborg Boldklub og Gentofte-Vangede Idrætsforenings veteranafdelinger, bød modstanderne fra Horsens fS velkommen.

Også her var der godt med tilskuere, og stemning var som vejret helt i top. Udebaneholdet fra Horsens fS havde taget en del tilskuere med på tværs af landet, og det gav nogle gode rammer for en god fodboldkamp.

Ligesom i OldBoys finalen, var der også her flere kendte navne for de fodboldinteresserede, og det var da også to hold der stod godt til hinanden der tørnede sammen i finalen.

Horsens fS kom dog relativt tidligt foran, efter blot 6. minutter, hvor Karsten Heilskov Pedersen, fik puttet bolden i rosen, og selvom der var chancer i begge ender, formåede Horsens fS at holde nullet hele vejen hjem.

Dermed kunne Horsens fS, som sidste år måtte tage til takke med sølvmedaljerne, tage guldet og pokalen med hjem til Jylland.

Der var fight, intensitet og kamp om hver bold, som der skal være i en finale, men med en respekt for hinanden og uden at gå over stregen.

Stort tillykke til Horsens fS med titlen som landspokalvindere 2018, og tillykke til JB/GVI ”Allstars” med at nå hele vejen til finalen.

Se billeder fra kampen på DBU Sjællands Facebook. (Alle billeder er taget af: Hans Henrik Køster og Claus Georg Kjær)

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første