Husk Holdkortet - indendørssæsonen 2018/2019

Holdkortet SKAL være sat inden første stævnekamp, ellers vil i blive taberdømt i samtlige kampe den pågældende stævne-dato, samt miste muligheden for at kvalificere holdet til mellemrunder eller finalestævne


Ligesom i udendørssæsonen er holdkortet en uhyre vigtig del af indendørssæsonen, og som for udendørs vil et ikke udfyldt holdkort medføre tabt kamp.

Den store forskel er dog, at holdkortet i indendørs skal være udfyldt inden holdet spiller sin første kamp på en pågældende stævne dato, ellers vil holdet blive taberdømt samtlige kampe på den pågældende dag. 

Det vil sige, at har man ikke udfyldt sit holdkort inden første stævnekamp, vil holdet altså blive taberdømt samtlige kampe for det pågældende stævne.

Taberdømt betyder intet finalestævne
Derudover vil en konsekvens af at blive taberdømt, for manglende udfyldt holdkort, være at holdet ikke vil kunne kvalificere sig til mellemrunder eller finalestævne.

Denne regel gælder både for A, B og C rækker.

Reglen gælder for U13 og ældre

Udfyld en gang og genbrug
Til gengæld er det dog så nemt, at har man først udfyldt holdkortet, vil dette blive kopieret til resten af kampene for det pågældende stævne, og man skal således ikke udfylde holdkortet inden hver stævnekamp. 

OBS
. Denne feature er kun mulig at bruge på App'en hvis man har den senest version (3.9.1). Derudover er det selvfølgeligt muligt at benytte mit.dbu.dk, KampKlar eller KlubOffice. 
  

Her er det vigtigt at understrege at et stævne, er kampe der afvikles på den samme dag, og en indendørssæson består således af flere stævner.

Det er derfor helt centralt at få udfyldt holdkortet, inden hvert stævne, til gengæld kopieres holdkortet så til de resterende kamp i resten af stævnet. - Gælder dog ikke ved brug af App'en før slut uge 46

Spørgsmål

Har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt venligst den pågældende medarbejder, der har ansvaret for den årgang og spilleform dit spørgsmål vedrører.

Futsal U12 og yngre – Bente Zangenberg, 4634 0730 eller beza@dbusjaelland.kd

Futsal U13 og ældre – Thomas Rasmussen, 4634 0736 eller tler@dbusjaelland.dk

Indefodbold U12 og yngre – Jesper Ran Pedersen, 4634 0724 eller jerp@dbusjaelland.dk

Indefodbold U13 og ældre – Lars Nielsen 4634 0734 eller larn@dbusjaelland.dk


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første