DEL2019: Kort om delegeretmødet 2019

Her får den travle læser det meget hurtige overblik over DBU Sjællands delegeretmøde 2. februar 2019 i Hvidovre.

Kommentarer om regnskab og budget: 

Frank Petersen, kasserer, DBU Sjælland:

"Politisk og administrativt har vi hele tiden forsøgt at gøre det bedst muligt overfor klubberne og for at yde den størst mulige service, men det kræver også noget økonomi, så derfor beder vi jer om, at vi kan få lov til at hæve vores grundkontingent fra 1350 til 1500 kroner - for at få det til at hænge sammen økonomisk, og som I kan se, så er det et 0-budget, vi har lavet, og det betyder, at vi faktisk allerede har håbet på, at I vil stemme ja til det.

Bruno Rasmussen, Hvalsø IF. 

"Jeg har lovet Frank ikke at stille dumme spørgsmål. Sagen er den, at vi synes sådan i sjov, at 150 kroner per et eller andet antal klubber (353 medlemsklubber red.). Det giver ikke mange kroner, Frank Petersen". 

Frank Petersen replicerede.

"Tak for det, Bruno. Det havde vi ikke aftalt, det der. Du har ret, det giver måske ikke voldsomt mange penge, men det giver, at vi kan få budgettet til at hænge sammen, og vi har ikke villet belaste jer yderligere. I får jo også en stigning på holdtilmeldingen, så vi synes, at 150 kroner, det var rimeligt, så vi ikke bonner jer to gange"  

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første