MENU

Ekstra dag til kampredigering

Kampredigeringsperioden forlænges med en dag, så den løber fra 8. til 13. marts. Det gør vi for at imødekomme, at kamredigering via KlubOffice ikke vil være tilgængeligt i en periode natten mellem 11. og 12. marts på grund af et serverskift.

Ekstra dag til kampredigering
AF: DBU Sjælland Kommunikation//

Som bruger af DBU's IT pakke vil du kunne opleve, at systemer som KlubOffice, KampKlar, Klub-CMS, Driblr (app) og Fodbold (app) vil være nede natten mellem mandag 11. marts klokken 23.00 tirsdag morgen d. 12. marts på grund af et serverskift.

Det kan give udfordringer for kampredigering i KlubOffice, som er åben i samme periode. Derfor har vi forlænget kampredigeringsperioden med en ekstra dag, så din klub nu kan redigere kampe i KlubOffice i perioden fra 8. til 13. marts.

Det betyder dog, at kampprogrammet først vil være tilgængeligt en dag senere, d. 19. marts, da turneringsafdelingen skal have tid til at tilpasse de mange tusinde kampe i turneringsprogrammet. 

Det gør vi for at imødekomme et serverskift, der vil betyde, at systemerne DBU's IT pakke (KlubOffice, KampKlar, Klub-CMS og Fodbold App'en) ikke vil være tilgængelig fra 11. marts klokken 23 til om morgenen 12. marts.

Vi håber naturligvis på, at systemerne hurtigst muligt er oppe at køre igen. Men skulle det ikke være tilfældet, så håber vi på, at I har tålmodighed med os.  

Log ind