MENU

En unik chance for at gøre en forskel

DBU Sjælland søger lige nu frivillige til Børneudvalget, Ungdomsudvalget, Seniorudvalget og den nystartede Futsalgruppe. Men du skal være hurtig, sidste frist for ansøgning er 15. marts!

En unik chance for at gøre en forskel
Foto: Casper Boe Jensen

AF: DBU Sjælland Kommunikation//

BEMÆRK: Ansøgningsfrist 15. marts. 

Har du tit tænkt, at DBU Sjælland burde planlægge ungdomsturneringen helt anderledes? Eller vil du gerne arbejde for børneaktiviteter i verdensklasse? Eller banker dit hjerte for seniorfodbold eller futsal, så er det nu du skal søge. 

DBU Sjælland har åbnet for ansøgninger til Børneudvalget, Ungdomsudvalget, Seniorudvalget og Futsalgruppen. I alle tilfælde får du chancen for at blive inddraget i processen med at tegne det enkelte udvalg eller gruppes kommisorium. 

DBU Sjælland er medlemsklubberne. Hvis unionen fremadrettet skal blive ved med at levere de bedste turneringer og fodboldaktiviteter, så har vi brug for jeres ideer og engagement for at vores turneringer, stævner og øvrige aktiviteter fortsat rammer klubbernes behov. 

Du har med andre ord en unik chance for at gøre en forskel for over 86.000 aktive børn, unge og voksne i DBU Sjællands medlemsklubber.  Du ansøger ved at sende en mail til det enkelte udvalg eller gruppes koordinator senest 15. marts. 

Din profil
Brænder du for at udbrede fodbolden til flere? Er dit hoved fyldt med ideer til, hvordan turneringer og rammevilkårene for fodbolden på Sjælland kan styrkes? Og vil du gerne påvirke DBU Sjællands turneringer, stævner og øvrige aktiviteter? Så er det måske dig, vi søger lige nu.

Vi tilbyder
Som frivillig hos DBU Sjælland bliver du først og fremmest en del af et passioneret netværk af fodboldfrivillige fra hele Sjælland, og du får en mulighed for at gøre en kæmpe forskel for de over 86.000 aktive børn-, unge og ældre fodboldspillere og de mange tusinde frivillige ildsjæle i DBU Sjællands medlemsklubber. Derudover tilbyder vi blandt andet sociale arrangementer, DBU-tøjpakke, kørselsgodtgørelse samt en række andre goder.

Ansøgningsproces og tidsplan
Den endelige sammensætning af grupper og udvalg godkendes af bestyrelsen 25. marts, og du kan forvente at få svar på din ansøgning i samme uge (uge 13).

Ansøgningsperiode: 2.2. – 15.3
Svar til ansøgere: Uge 13
Infomøde og opstart: Primo april

Medlemsudvælgelse
For at opnå størst muligt diversitet og bred repræsentation fra hele fodbold-Sjælland, så benyttes følgende kriterier for udvælgelse af medlemmer:

  • Diversitet i medlemmernes klubber (størrelse, alders- og kønsmæssig fokus og lignende)
  • Diversitet i medlemmernes personlige egenskaber (køn, alder, erfaring og lignende)
  • Geografisk spredning i DBU Sjællands område

De udvalgte vil blive inviteret til en samtale med koordinatoren. Vi prioriterer denne personlige samtale, da det er vigtigt for os, at der er den rette forventningsafstemning mellem dig og DBU Sjælland.

Børneudvalget
Børneudvalget skal sikre og koordinere DBU Sjællands samlede turnerings- og stævnetilbud (såvel indendørs som udendørs) på målgruppen børn (under 12 år), igennem tæt dialog med brugerne. Udvalget skal opsamle og spotte trends og bevægelser og foreslå initiativer på området.

Udvalget består af 3-5 personer. Der forventes max. 3 fysiske møder. DBU Sjællands administration betjener udvalget. Du skal regne med et tidsforbrug på 4-8 timer per måned.

Spørgsmål og ansøgninger skal rettes mod koordinator Jesper Ran Pedersen på jerp@dbusjaelland.dk

Ungdomsudvalg
Ungdomsudvalget skal sikre og koordinere DBU Sjællands samlede turnerings- og stævnetilbud (såvel indendørs som udendørs) på målgruppen ungdom (U13 til U19), igennem tæt dialog med brugerne. Udvalget skal opsamle og spotte trends og bevægelser og foreslå initiativer på området.

Udvalget består af 3-5 personer. Der forventes max. 3 fysiske møder. DBU Sjællands administration betjener udvalget. Du skal regne med et tidsforbrug på 4-8 timer per måned.

Spørgsmål og ansøgninger skal rettes mod koordinator Lars Nielsen på larn@dbusjaelland.dk

Seniorudvalg
Seniorudvalget skal sikre og koordinere DBU Sjællands samlede turnerings- og stævnetilbud (såvel indendørs som udendørs) på målgruppen senior og ældre, igennem tæt dialog med brugerne. Udvalget skal opsamle og spotte trends og bevægelser og foreslå initiativer på området.

Udvalget består af 3-5 personer. Der forventes max. 3 fysiske møder. DBU Sjællands administration betjener udvalget. Du skal regne med et tidsforbrug på mellem 4-8 timer per måned.

Spørgsmål og ansøgninger skal rettes mod koordinator Brian Rasmussen på bras@dbusjaelland.dk

Futsalgruppen
Futsalgruppen skal sikre øget vækst i DBU Sjællands futsalaktiviteter samt udbrede kendskabet til futsal. Gruppen skal bestå af 3-5 personer med særlig interesse og indsigt i futsal for alle aldersgrupper. Gruppen skal opsamle og spotte trends og bevægelser og foreslå initiativer på området.

Spørgsmål og ansøgninger rettes mod Thomas Rasmussen på tler@dbusjaelland.dk. Du skal regne med et tidsforbrug på mellem 4-8 timer per måned.

Log ind