Vi søger frivilligeVi søger i øjeblikket frivillige indenfor følgende områder: 
  • Børnefodbold
  • Ungdomsfodbold
  • Seniorfodbold
  • Futsalgruppen
  • Pige-kvindefodbold

Din profil
Brænder du for at udbrede fodbolden til flere? Er du engageret i at skabe de bedst mulige turneringer og rammevilkår for fodbolden på Sjælland? Og vil du gerne påvirke DBU Sjællands turneringer, stævner og aktiviteter? Så er det måske dig vi søger lige nu. 

DBU Sjælland er medlemsklubberne. Hvis unionen fremadrettet skal blive ved med at levere de bedste turneringer og fodboldaktiviteter, så har vi brug for dit input for at vores faglige niveau afspejler klubberne. 

Vi har revurderet og omorganiseret vores faglige niveau. Det betyder, at udvalgene for Børn, Ungdom og Senior åbner op for nye medlemmer – ligesom vi også skal finde nye formænd. Derudover opstarter vi en futsalgruppe, og vi vil også gerne supplere vores pige/kvindegruppe med nye medlemmer. 

Som medlem af et udvalg eller en gruppe får du samtidig en unik chance for at være med til at tegne det enkelte udvalg og gruppes fremtidige form, så det bedst muligt kan varetage sin funktion.  

Børneudvalg
Børneudvalget skal sikre og koordinere DBU Sjællands samlede turnerings- og stævnetilbud (såvel indendørs som udendørs) på målgruppen børn (under 12 år), igennem tæt dialog med brugerne. Udvalget består af 3-5 personer. Der forventes max. 3 fysiske møder. DBU Sjællands administration betjener udvalget. 

Spørgsmål og ansøgninger skal rettes mod koordinator Jesper Ran Pedersen på jerp@dbusjaelland.dk 

Ungdomsudvalg
Ungdomsudvalget  skal sikre og koordinere DBU Sjællands samlede turnerings- og stævnetilbud (såvel indendørs som udendørs) på målgruppen ungdom (U13 til U19), igennem tæt dialog med brugerne. Udvalget består af 3-5 personer. Der forventes max. 3 fysiske møder. DBU Sjællands administration betjener udvalget. 

Spørgsmål og ansøgninger skal rettes mod koordinator Lars Nielsen på larn@dbusjaelland.dk 

Seniorudvalg
Senioruudvalget  skal sikre og koordinere DBU Sjællands samlede turnerings- og stævnetilbud (såvel indendørs som udendørs) på målgruppen senior og ældre, igennem tæt dialog med brugerne. Udvalget består af 3-5 personer. Der forventes max. 3 fysiske møder. DBU Sjællands administration betjener udvalget. 

Spørgsmål og ansøgninger skal rettes mod koordinator Brian Rasmussen på bras@dbusjaelland.dk 

Futsalgruppen
Futsalgruppen skal sikre øget vækst i DBU Sjælands futsalaktiviteter samt udbrede kendskabet til Futsal. Gruppen skal bestå af 1-5 personer med særlig interesse og indsigt i futsal for alle aldersgrupper. 

Spørgsmål og ansøgninger rettes mod Thomas Lesly Rasmussen på tler@dbusjaelland.dk 

Pige-kvindegruppe
Pige-kvindegruppen arbejder gennem dialog og erfaringsudveksling med at fremme pige-kvindefodbolden på Sjælland. Blandt andet gennem at øge kendskabet til DBU og lokalunionernernes turneringer, stævner og øvrige fodboldaktiviteter såsom Pigeraketten, Fantastisk Fodboldstart for piger og meget mere.

Spørgsmål og ansøgninger skal rettes mod koordinator Tina Kirsten Andersen på tkan@dbusjaelland.dk

Uopfordrede ansøgninger:
Vi foretrækker at modtage ansøgninger på aktuelle frivillige stillingsopslag og specifikke stillinger.

Hvis du alligevel ønsker at sende en uopfordret ansøgning, skal den som minimum indeholde angivelse af hvilket interesseområde, du er interesseret i at arbejde indenfor samt vedlægge relevante oplysninger om dig selv samt eventuelt referencemuligheder.
 

Uopfordrede ansøgninger skal sendes til: sims@dbusjaelland.dk

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første