Final 4

Final 4 er den samlende betegnelse for de afsluttende, og afgørende, finalestævner i DBU Sjælland, hvor at de stærkeste hold i de enkelte turneringer mødes på en fælles finaledag for at kæmpe om hvem der kan kalde sig Sjællands bedste hold i deres respektive DBU Sjælland turnering.
Final4 er DBU Sjællands årlige finalestævne, hvor at de 4 bedste hold fra de respektive turneringer mødes, for at afgøre hvem der kan kalde sig Sjællands mestre.
Final4, der er den samlende betegnelse for hvad der tidligere var kendt som SM, finalestævner og finalekampe, er en fodboldfest der viser noget af det ypperste fodbold fra DBU Sjællands medlemsklubber. Med deltagende hold i aldersgruppen fra U13 op til Veteranhold, selvfølgelig på både pige- og drengesiden, er det en turnering der favner bredt.

Turneringen byder både på høj tænding, gode detaljer, flotte mål og kanon stemning. Læs b.la. om turneringens første år, hvor der både var højt tempo og masser af mål:

Sådan forløb final 4 (artikel fra 2014)

Final 4 er en af sjællandsk fodbolds helt store tilløbstykker, både som spiller og tilskuer. 
Stævnet afholdes typisk på 3 forskellige lokationer, hos forskellige værtsklubber, der alle er med til at sikre de optimale rammer om denne prestigefyldte turnering, der typisk indeholder lige dele champagne og guldhår. 

Ønsker du at høre mere om Final 4 så er du velkommen til at kontakte:
 
Administrator, Lars Nielsen - larn@dbusjaelland.dk 46340734
  

Af: DBU Sjælland Kommunikation -

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første