Procedure for dommerbestilling
DBU Sjælland har omorganiseret dommerområet for at styrke serviceringen af klubber og dommere samt for at favne de mange nye og forskelligartede opgaver, der skal løses på dommerområdet. 

Proceduren for bestilling af dommere blev ændret med virkning fra 1. august 2017. 

Inden du bestiller en dommer skal du være opmærksom på følgende:  

OBS 1: Døm-selv-kampe: Ingen dommerbestilling til døm-selv-kampe på lørdage i den ordinære turneringsperiode (1. april - 1. november). Dette skyldes mangel på tilgængelige uddannede fodbolddommere.
OBS 1: Træningskampe: Klubber der opretter træningskampe, hvor begge hold er fra dommertrio-rækker SKAL efter 1. marts i det pågældende år bestille dommertrio til de pågældende træningskampe. 

Som led i den nye organisering skal fodboldklubberne rette direkte henvendelse til dommerafdelingen enten per mail eller telefonisk for at anmode om en dommer til en "døm-selv-kamp". En anmodning om en dommer til en "døm-selv-kamp" kan ske på følgende måder - dog altid senest 3 dage før kampen skal spilles:
  1. Træningskampen oprettes i KlubOffice, hvor du kan anmode om en dommer, når du opretter kampen. 
  2. Du kan anmode om en dommer ved at sende en mail til dommerhjaelp@dbusjaelland.dk. 
  3. Du kan kontakte dommerafdelingen telefonisk i åbningstiden på hovednummeret 46323366 fra klokken 10.00 til 15.00 (mandag til fredag).
Dommere til døm-selv-kampe på hverdage og søndage kan fortsat bestilles via dommerhjaelp@dbusjaelland.dk 

Akutte afbud
Hvis kampen aflyses i 11. time af den ene eller anden årsag, så er det god kutyme også at meddele kampens aflysning til kampens dommer. Holdets holdkortindberetter kan via DBU's Fodbold App finde telefonnummer på den dommer, der er påsat kampen.       

Læs mere

Sådan bestiller du en dommer
 
Dommerhjælpen bliver omorganiseret

Døm-selv-kampe: Ingen dommerbestilling til lørdagskampe

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første