Dommerværktøj: DBU's digitale dommerværktøj "Min dommergerning"

Nye digitale værktøjer har gjort dommergerningen mere mobil.


DBU´s Fodbold App er blevet udvidet med en separat del henvendt direkte til dommerne. ’Min dommergerning’ er navnet på de nye værktøjer i app’en. 

Værktøjerne er udviklet for at gøre dommergerningen lettere og skabe mere fleksibilitet for de mange dommere, der styrer fløjten i breddekampe over hele Danmark. Der ligger en stor mængde arbejde bag funktionerne, der er udviklet med input fra de lokale dommeradministratorer og eksperterne på området – dommerne selv.

- Dommerne har efterspurgt en mobil version af de ting, der er uundværlige for dommergerningen, og det ville vi rigtig gerne efterkomme. Derfor nedsatte vi en arbejdsgruppe bestående af elite- og breddedommere, samt relevante lokale dommerfolk og fandt ud af præcist, hvor behovet lå. Det er der kommet en række funktioner ud af, som kan tilgås fra henholdsvis Fodbold App’en og Mit DBU på web. Vi er sikre på, at disse nye værktøjer vil gøre en positiv forskel for dommerne i deres hverdag, fortalte IT-chef i DBU, Heidi Lüthje, da "min dommergerning" blev lanceret. 

Dommerafsnittet i app’en indeholder både nogle af de velkendte funktioner, der tidligere har ligget på DBUnet, og en række helt nye. For eksempel har dommerne nu adgang til kampprogram, holdkort, indberetningstjeneste, kontaktoplysninger på øvrige personer omkring kampen, rutevejledning og tilgængelighedsoversigt – alt sammen direkte på mobilen.

- Dommerne er en meget vigtig del af fodboldfamilien, og derfor ligger det os meget på sinde at hjælpe med at gøre tingene uden for banen nemmere for den enkelte ved hjælp af moderne teknologi, siger Heidi Lüthje.

´Min Dommergerning´ er gået i luften, og du kan hente Fodbold App’en i App Store og på Google Play.

Læs mere om DBU's Fodbold App

Del dine kommentarer på Facebook-siden for DBU's Fodbold App

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første