Generelt om Fair PlayKampagnen Fair Play United satte i 2012 fokus på, at vi alle uanset om vi er fans, forældre eller fodbolddommere spiller en væsentlig rolle i at udbrede Fair Play. DBU og DBU Sjælland sætter med jævne mellemrum fokus på Fair Play gennem tiltag som de årlige FIFA Fair Play dage, Fair Play stævner og gennem holdningskampagner som Fair Talk. Hver eneste sæson siden 2004 har Fair Play Ambassadørkorpset besøgt 200 kampe og talt om Fair Play med spillere, trænere, dommere, kampledere, forældre og fodboldens øvrige aktører. 

Men skal vi for alvor gøre en forskel omkring Fair Play, så spiller fodboldklubben den væsentligste rolle. På disse sider kan du finde viden og materiale om, hvordan du kan udbrede Fair Play-budskabet i din klub. 

Vil du gerne vil lave en Fair Play indsats i din egen klub, men er i tvivl om, hvordan du kommer bedst muligt i gang så kan du kontakte din lokale klubrådgiver.

Hvis du har ideer til nyt indhold på siderne eller har en stor eller lille historie om et Fair Play-tiltag i din klub, så hører vi meget gerne fra dig på ried@dbusjaelland.dk

Se de øvrige DBU Fair Play tiltag her 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første