Anerkend de frivillige - de gør en forskel

DBU Sjælland uddeler hvert år i samarbejde med klubberne, en række priser og legater til de frivillige ildsjæle, der er så centrale for breddefodbolden. Indstil til en pris og få sagt tak til de frivillige i din klub


"Det betyder jo alt – det er jo grunden til at man kommer. Men det gør det hele værd, at der bliver sat pris på det.”

Sådan sagde Jens-Christian ”Struds” Olsen, fra Såby Fodbold da Anders Bentzen, anfører for klubbens 1. seniorhold, i samarbejde med DBU Sjælland overraskede ham med en tak for den tid han bruger i klubben.    

En følelse og nogle ord, som de fleste frivillige kan relatere til, og som opsummerer hvorfor de gør det.

Nu kan du, og din klub, være med til at få sagt ordentligt tak til de mennesker som betyder så meget for jeres klub ved at indstille dem til DBU Sjællands mange priser og legater.  

Hvordan indstiller vi?
Kun anmeldte kontaktpersoner kan indstille personer til priser og legater. Derfor er det vigtigt at alle indstillinger afsendes af en anmeldt kontaktperson. 

Bemærk DBU Sjælland skal have modtaget jeres indstilling senest 15. november 2017 for at personen kan komme i betragtning til prisen eller legatet. 


Nedenfor er en kort oversigt over DBU Sjællands priser og legater pr. 2017. Vi anbefaler at såfremt man ønsker at indstille til en af nedenstående priser/legater, at læse den uddybende beskrivelse der linkes til under hver pris/legat.

Årets fodboldleder på Sjælland
Er der nogle i din klub der har gjort en markant forskel? Har udvist lederskab? Forstået at motivere? Eller på anden måde vist sig som en dygtig leder? - Så er det oplagt at indstille vedkommende til prisen som årets fodboldleder 2017.

Læs mere om prisen her

Årets fodboldklub på Sjælland
Er din klub et eksempel til efterfølgelse? Gør I noget ekstraordinært for fastholdelse, frivillige eller måske endda lokalsamfundet? – Eller er der måske noget helt tredje der gør at lige netop jeres klub, skal med i opløbet om at blive årets fodboldklub 2017?

Læs mere om prisen her

Sommerland Sjælland Børnelederpris
Denne pris henvender sig særligt til ildsjælene, der gør en særlig indsats for børnefodbolden, både i egen klub men også derigennem for børnefodbolden på Sjælland. Alder, anciennitet eller rolle i klubben er ikke afgørende, men det er indsatsen der er central.

Læs mere om prisen her

Gepard Prisen
Er en helt ny-indstiftet pris pr. 2017. Prisen er henvendt de unge ildsjæle (15-35 år), der markerer sig i fodboldklubberne med en særlig indsats. Vinderen af Gepard-prisen er en initiativrig og markant frivillig der med sin indsats gør en forskel for sin klub i meget høj grad.

Læs mere om prisen her

Erik Asmunds Rejselegat
Opkaldt efter DBU Sjællands formand gennem 25 år, er dette legat et helt særligt legat, der hylder en frivillig der har mindst 10 års frivilligt arbejde i klubben bag sig. Legatets modtager skal have ydet en stor indsats for at fremme sjællandsk og/eller dansk fodbold.

Læs mere om prisen her

Jyske Banks gør en forskel-pris
For at kvalificere sig til Jyske Banks gør en forskel-pris skal man med sit frivillige arbejde have gjort en indsats for at fremme børnefodbolden, og principperne i Holdninger og Handlinger. Man skal med andre ord have gjort en forskel!

Læs mere om prisen her

 




Sidste år havde vi kameraet med ude og overraske flere af pris/legatmodtagerne.


Log ind