Gaveindsamlinger

Etablering af kunstgræsbane på Ejby IF 1968´s faciliteter i Glostrup

EJBY IF 1968 - STØT ETABLERING AF EN 11-MANDS KUNSTGRÆSBANE Ejby IF 68´s ungdomsafdeling vokser og vokser og vi har derfor brug for flere faciliteter, specielt i vinterperioden. Ejby IF 68 skal derfor have en 11-mands kunstgræsbane, så den foresatte udvikling i klubben kan understøttes og der kan skabes endnu mere klubliv i vinterperioden, som underbygger mere fællesskab og sammenhold. DET HAR VI BRUG DIG HJÆLP TIL…! I klubben har der de sidste par år blevet arbejdet på dette projekt og der er ligeledes gennemført en forundersøgelse, med hjælp fra et rådgivende ingeniørfirma, med speciale i kunstgræsbaner. Projektet er også blevet forelagt den kommunale forvaltning og blevet modtaget positivt, med bl.a. en støtteerklæring fra Glostrups borgmester. Et hovedfokus i projektet har igennem hele forløbet været at en anlæggelse af en ny kunstgræsbane skal udføres miljørigtigt og bæredygtigt, derfor vil vi: Anlægge fremtidens kunstgræsbane med granulat af kork, som er et naturmateriale og emilineres udledningen af mikroplast til nærmiljøet. Ikke udfører kemisk vinterbekæmpelse med saltning, for at sikre grundvandet. Projekter vil blive forsøgt finansieret ved hjælp af: - Denne indsamling - Erhvervsdonationer - Fonde - Kommunal medfinansiering Ejby IF 1968 har i mere end 50 år fungeret som et centralt samlingspunkt i Ejby, og det skal det også være i fremtiden, vi beder derfor jer om at støtte dette projekt og husk ingen donationer er hverken for små eller for store. Der kan i øvrigt henvises til klubbens hjemmeside for yderligere information omkring projektet www.ejbyif68.dk Såfremt projekt ikke kan realiseres, vil donerede midler ubeskåret gå til fællesskabsskabende arbejde i Ejby IF 68´s ungdomsafdeling.

Ejby IF 1968

fundraisingItem.Club.Name logo
Indsamlingsperiode:
-
Jeg giver hermed samtykke til, at mit navn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.

Jeg giver hermed samtykke til, at firmanavn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.
DBU indberetter virksomheders gaver til SKAT via det opgivne CVR-nummer, så virksomheden sikres skattefradrag for den. Såfremt du ikke ønsker dette, bedes du skrive til DBU via: gaveindsamling@dbu.dk