Gaveindsamlinger

Kunstgræsbane til Fårevejle Boldklub

Fårevejle Boldklub har i mange år været en central del af det lokale fællesskab, og vi har længe haft et ønske om at forbedre vores faciliteter for vores medlemmer og lokalsamfundet generelt. Vi ønsker derfor at opgradere én af vores nuværende græsbaner til en moderne kunstgræsbane med 100% nedbrydeligt infill. Denne type bane vil give vores spillere og lokalsamfundet adgang til en bane, der kan bruges året rundt, uanset vejrforholdene. Samtidig ønsker vi at sikre, at vores bane er miljøvenlig ved at vælge et infill-materiale, der er 100% nedbrydeligt og ikke udgør en belastning for miljøet.

Fårevejle BK

fundraisingItem.Club.Name logo
Indsamlingsperiode:
-
Jeg giver hermed samtykke til, at mit navn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.

Jeg giver hermed samtykke til, at firmanavn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.
DBU indberetter virksomheders gaver til SKAT via det opgivne CVR-nummer, så virksomheden sikres skattefradrag for den. Såfremt du ikke ønsker dette, bedes du skrive til DBU via: gaveindsamling@dbu.dk