Formandslounge

FORMANDSLOUNGE – NETVÆRKSMØDER FOR KLUBFORMÆND

 

Alle medlemsklubber under DBU Sjælland har mulighed for at deltage på FormandsLounge, som er to årlige netværksmøder faciliteret af DBU Sjælland dygtige klubrådgivere.
Baggrunden for FormandsLounge er DBU Sjællands ønske om at møde vores medlemsklubber i deres lokalområde, understøtte klubbernes lokale samarbejde på tværs samt give klubber og DBU Sjælland en faciliteret ramme for i højere grad at skabe fælles fodslag og en fælles retning. Alt sammen for at styrke hinanden og fodbolden på Sjælland.


DBU Sjælland har pt. 19 lokale FormandsLounge-grupper fordelt på hele Sjælland. Nogle steder er det udelukkende klubber fra én kommune, der mødes, andre steder er der samlet klubber fra flere kommuner. Et enkelt sted i Nordsjælland er der dannet en FormandsLounge-gruppe, udelukkende bestående af formænd fra større klubber.

 

Mødets målgruppe er primært klubformænd; deraf navnet FormandsLounge. Der er dog de fleste steder åbnet op for, at man kan deltage med to repræsentanter fra hver klub.

Da det er klubbernes netværksgruppe, skiftes klubberne til at være værter for møderne og er selv med til at sætte dagsordenen og således bestemme hvilke emner, der ønskes berørt.
Emnerne er mangfoldige og kan omhandle alt fra medlemsrekruttering, faciliteter, fastholdelse af frivillige eller noget helt fjerde. Ens for alle emnerne er dog, at de tager udgangspunkt i klubbernes behov for videndeling og sparring.

 

Det er gratis at deltage til FormandsLounge, og DBU Sjælland dækker udgifterne til mad og drikke. Klubberne får invitationen til FormandsLounge via mail til klubbernes postadresse.

 

 

”I FormandsLounge får vi vendt en masse ting - og lige så vigtigt, så får vi set hinanden i øjnene. Det gør det meget nemmere, når der skal kommunikeres mellem klubberne, at vi kender hinanden.

 

På Stevns har vi helt konkret startet samarbejde om skolefodbold og kampen om at få flere kunstgræsbaner i kommunen. Det er helt unikt, at vi kommer med en fælles plan - og ikke skal slås om placering o.s.v. Vi er blevet enige - takket være godt samarbejde i FormandsLounge.”

 

Mikkel Hoffmann-Rasmussen

Formand, Store Heddinge Boldklub

 

”Det at have et netværk som Formandslounge, betyder rigtig meget. Det er vigtigt at kende naboklubberne, det fremmer i den grad samarbejdet på kryds og tværs. De store klubber kan dele af deres erfaring, men kan så sandelig også lære noget fra de mindre klubber.”

 

Charlotte Preisler

Formand, Greve Fodbold

 

”Vi har i Stenlille deltaget i næsten alle FormandsLounge-møder, og det har været positivt. For mig og klubben er det givende på den måde, at man sparrer med de andre formænd i kommunerne, snakker om hvad der rør sig og hvilke " udfordringer " der er i andre klubber. På FormandsLounge har vi et fastlagt emne for hvert møde, som alle klubber kan forholde sig til. 

Jeg tror, vi som klubber står stærkere, når vi står sammen.”

 

Jørgen Andersen

Formand, Stenlille IF Fodbold

 

 

Her finder du en oversigt over de 19 forskellige FormandsLounges under DBU Sjælland:

 

 1. Egedal, Frederikssund, Herlev, Ballerup & Furesø
 2. Gladsaxe, Rudersdal og Lyngby Taarbæk
 3. Gribskov og Halsnæs
 4. Helsingør
 5. Hillerød, Allerød og Fredensborg og Hørsholm
 6. Store klubber i Nordsjælland
 7. Faxe & Stevns
 8. Køge
 9. Næstved
 10. Ringsted & Sorø
 11. Slagelse
 12. Vordingborg
 13. Brøndby, Glostrup, Hvidovre, Albertslund og Rødovre
 14. Greve, Ishøj, Solrød, Høje-Taastrup og Vallensbæk
 15. Holbæk
 16. Roskilde
 17. Lejre
 18. Kalundborg
 19. Odsherred

 

Vil du høre nærmere om FormandsLounges, så kontakt din lokale klubrådgiver:

Jan B. Larsen
Klubrådgiver Jan B. Larsen
Klubrådgiver i kommunerne: Køge, Faxe, Stevns, Vordingborg, Næstved, Slagelse, Sorø og Ringsted, ansvarlig for Kunstgræs 5164 4830
Birgitte Krustrup
Klubrådgiver Birgitte Krustrup
Klubrådgiver i kommunerne: Halsnæs, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Allerød, Egedal, Furesø, Rudersdal, Lyngby-Tårbæk, Gladsaxe, Herlev og Ballerup. 2014 4579
Julie Jensen
Klubrådgiver Julie Jensen
Klubrådgiver i kommunerne: Brøndby, Glostrup, Høje Tåstrup, Albertslund, Hvidovre, Vallensbæk, Ishøj, Roskilde, Lejre, Greve, Solrød, Rødovre, Odsherred, Kalundborg og Holbæk, ansvarlig for Players 1st 5196 4333